ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor
Ingrediente:Ciuperci mijlocii ( in functie de cate portii dorim sa facem, socotind de regula 3 – 4 ciuperci de persoana ), putina margarina, sare si piper dupa gust.
Instructiuni:1 ) Curatam ciupercile, indepartand piciorusul si partea exterioara a palariei, apoi le spalam bine. La urma le putem clati cu apa in care am pus putina zeama de lamaie, pentru a nu se innegri.
2) Asezam ciupercile intr-o tava, puse unele langa altele. In fiecare palarie presaram putina sare, piper si punem margarina cat un bob de mazare
3 ) Le tinem la cuptor pana se inmoaie.
Le servim fierbinti.Piciorusele le putem toca nu prea marunt si cali in putina grasime. Dupa ce le-am calit, umplem cu ele fiecare ciuperca. In acest caz, nu mai trebuie sa punem margarina separat.

Related Posts:

  • Rosii umplute cu vineteIngrediente:Rosii proaspete, sanatoase, potrivite si frumoase, salata de vinete. Nunarul rosiilor este in functie de nunarul de portii pe care vrem sa le servim, socotind 1 – 2 rosii de persoana.Instructiuni:1 ) Spalam rosiil… Read More
  • Gogosi de postIngrediente:500 grame faina, un cubulet de drojdie (25 g.), o lingurita rasa de sare, o lingura rasa de zahar, cca. 200 ml. apa caldutaMod de preparare:Faina se pune intr-un vas, la mijloc se face un cuib, se pune drojdia cu … Read More
  • Grau fiert cu fructeIngrediente:500 g grau, 2 mere, 1 kiwi, 1 portocala, 100 g fulgi de cocos, 100 g nuca macinata.Mod de preparare:Graul se alege, se spala si se pune la fiert la foc domol, in cca 2 l apa clocotita. Inainte de a se servi se orn… Read More
  • Placinta cu maslineIngrediente pentru foaie: 3 cani cu faina (cani de 250ml.); 2 cesti de apa calduta (cesti de 150ml.); 1 ceasca de ulei (150ml.); sare.Toate ingredientele se amesteca si se framanta o coca pentru cateva minute. Trebuie sa fie … Read More
  • Placinta cu ciuperciIngrediente: 250 g faina, 50 g margarina, drojdie, sare, 500 g ciuperci, ceapa, piper, marar.Mod de preparare: Din faina, apa, sare si drojdie facem un aluat de paine. Il framantam bine si il lasam la dospit 30 de minute, int… Read More