ROgift.ro-magazin de cadouri

Bai de argila

Pentru o cura se folosesc 10 pungi de argila (a 1kg). In prima zi se pun in cada 2 pungi de argila peste care se adauga putina apa, pana se inmoaie argila. Apoi se adauga apa calda si se face baie (40 min). Dupa baie nu se goleste cada. A doua zi se scoate apa din cada (eventual cu un furtun) si peste argila ramasa se mai adauga 2 pungi. Se inmoaie, apoi se adauga apa calda si se face baie. In urmatoarele 3 zile se procedeaza la fel. Din a sasea pana in a douasprezecea zi, baia se face practic cu intreaga cantitate de argila (inainte de baie se scoate apa, apoi se adauga apa calda si se face baia).

Related Posts:

  • Iahnie de fasole boabe500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste … Read More
  • Mancare de fasole verde1 kg fasole,5 cepe,500 gr rosii sau 4 linguri pasta de tomate,200 gr ulei,4 legaturi verdeata(2 legaturi patrunjel,2 legaturi marar),sare,2 linguri faina.Ceapa se curata,se taie si se pune cu sare,ulei si apa sa fiarba pana s… Read More
  • Cartofi cu sos de rosii500 gr cartofi,200 gr ulei,3 linguri faina,3 linguri bulion sau pasta de tomate,sare,piper,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 cepe,zahar dupa gust,3 foi de dafin,2 lingurite de zahar.Cartofii se spala si se fierb in coaj… Read More
  • Supa de chimen3 kg apa,2 morcovi ,1 buc patrunjel,2 cepe,1 legatura patrunjel,100 gr gulii,2 linguri faina,3 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1 franzela,sare.Curatam,spalam morcovii,patrunjelul,ceapa si guliile. Le fierbem in apa cu sare.… Read More
  • Mancare de cartofi cu masline1 kg de cartofi,200 gr ulei,5 cepe,3 linguri faina,2 legaturi marar,1 legatura patrunjel,1 legatura telina,1 varf de cutit boia dulce de ardei,5 ardei,sare,piper,200 gr masline.Se curata,se spala cartofii si se taie in sfertu… Read More