Bai de argila
By Administrator at 10:34
haw to be a vegetarian, lacto-vegetarian, supe vegetariene, Tehnici purificare
Related Posts:
Iahnie de fasole boabe500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste … Read More
Mancare de fasole verde1 kg fasole,5 cepe,500 gr rosii sau 4 linguri pasta de tomate,200 gr ulei,4 legaturi verdeata(2 legaturi patrunjel,2 legaturi marar),sare,2 linguri faina.Ceapa se curata,se taie si se pune cu sare,ulei si apa sa fiarba pana s… Read More
Cartofi cu sos de rosii500 gr cartofi,200 gr ulei,3 linguri faina,3 linguri bulion sau pasta de tomate,sare,piper,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 cepe,zahar dupa gust,3 foi de dafin,2 lingurite de zahar.Cartofii se spala si se fierb in coaj… Read More
Supa de chimen3 kg apa,2 morcovi ,1 buc patrunjel,2 cepe,1 legatura patrunjel,100 gr gulii,2 linguri faina,3 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1 franzela,sare.Curatam,spalam morcovii,patrunjelul,ceapa si guliile. Le fierbem in apa cu sare.… Read More
Mancare de cartofi cu masline1 kg de cartofi,200 gr ulei,5 cepe,3 linguri faina,2 legaturi marar,1 legatura patrunjel,1 legatura telina,1 varf de cutit boia dulce de ardei,5 ardei,sare,piper,200 gr masline.Se curata,se spala cartofii si se taie in sfertu… Read More