ROgift.ro-magazin de cadouri

purificarea in 6 zile

Pentru a avea un corp frumos, o greutate normala si un tonus excelent, este foarte important sa ai un debut bun atunci cand incepi o dieta sau te apuci de sport. Primul pas in aceasta directie il reprezinta purificarea corpului tau; nu ma refer la vreo practica Zen sau la un tratament radical. Din contra, iti poti purifica organismul in 6 zile, urmand niste sfaturi simple.
Cand celulele corpului tau sunt pline de acid, zaharuri si toxine, vei simti ca nu mai ai energie, ca nu poti dormi bine, tenul tau va parea obosit; mai mult decat atat, alte simptome ca ai un organism plin de toxine sunt aciditatea stomacului, o stare permanenta de nervozitate si iritabilitate, toate combinate cu depresie si negativism.
Nu e de ajuns sa 'cureti' doar farfuriile din care mananci si sa treci imediat la o dieta; in primul rand trebuie sa iti 'cureti' celulele. In acest mod, corpul va elimina materialul toxic acumulat si iti vei regasi energia, noptile odihnitoare si optimismul.
Pentru a-ti purifica organismul trebuie sa urmezi o dieta speciala, care dureaza 6 zile.
MICUL DEJUN PENTRU FIECARE DIN CELE 6 ZILE:
Inainte cu 15 minute de a lua micul-dejun, stoarce o lamaie intr-un pahar de apa fierbinte si bea-l, inainte de masa. Restul micului-dejun consta in 250 ml de suc natural de fructe (portocala), 5 lingurite de branzica de casa, 250 grame de fructe proaspete, exceptie facand banana si avocado. Poti sa bei o ceasca de ceai cu zahar si lapte, daca doresti. Intre micul-dejun si pranz, bea cat mai multa supa de legume poti (reteta o gasesti la finalul articolului). Poti manca si fructe proaspete.
PRANZUL PENTRU FIECARE DIN CELE 6 ZILE:
Bea doua cani de supa de legume in timpul mesei. Prepara-ti o salata cu legume proaspete alegand din urmatoarele: asparagus, mazare, morcov, varza, conopida, castravete, telina, ardei, salata, ceapa, dovlecel, spanac, rosii. Pentru desert, serveste fructe proaspete cu miere. Poti bea un pahar de lapte proaspat, daca doresti. Intre pranz si cina, bea cat mai mult suc de vegetale si mananca fructe proaspete.
CINA PENTRU FIECARE DIN CELE 6 ZILE:
Bea doua cani de supa de legume in timpul mesei. Alege doua sau trei feluri de vegetale din lista de mai sus si prepara-le cu putin unt, la foc mic. Poti manca pana te saturi. De asemenea, poti servi o felie mica de paine cu unt. Pentru desert, o salata de fructe. Daca inca iti mai e foame, poti manca dupa cina cat de multe fructe doresti, combinate cu suc de legume.