ROgift.ro-magazin de cadouri

Cura dezintoxicare

Prima zi de cura:Dimineata se consuma doar un iaurt. Pana la masa de pranz aveti voie sa mancati doar o salata sau doua fructe proaspete. La masa de pranz puteti consuma doar un bol de supa/ciorba de legume, fara carne. Pana la cina aveti voie doar fructe si legume crude (salate), cate doriti. La cina veti consuma din nou o supa/ciorba de legume.
Nu aveti voie sa mancati cereale, paine sau alte alimente in afara celor specificate, puteti folosi sare, ulei si piper la salata. Consumati minimum doi litri de apa. Nu aveti voie sa beti alte lichide, nici cafea. Este nevoie sa consumati multa apa pentru ca organismul are nevoie atat pentru metabolism, cat si pentru eliminarea resturilor metabolice la nivel renal.

* Urmatoarele trei zile. Dimineata se consuma un iaurt. Restul zilei se consuma doar legume crude, fara alte condimente, fara ulei, puteti pune doar sare. Se bea doar apa, recomandat peste doi litri pe zi. Puteti avea cate mese doriti, cu conditia sa consumati legumele in stare cruda.
* Ultima zi de cura: Se repeta prima zi. Dimineata se consuma doar un iaurt. Pana la masa de pranz aveti voie o salata sau doua fructe proaspete. La masa de pranz puteti consuma doar un bol de supa/ciorba de legume, fara carne. Pana la cina aveti voie doar fructe si legume crude (salate), cate doriti. La cina veti consuma din nou o supa/ciorba de legume.

Related Posts:

  • Mancare de fasole verde1 kg fasole,5 cepe,500 gr rosii sau 4 linguri pasta de tomate,200 gr ulei,4 legaturi verdeata(2 legaturi patrunjel,2 legaturi marar),sare,2 linguri faina.Ceapa se curata,se taie si se pune cu sare,ulei si apa sa fiarba pana s… Read More
  • Iahnie de fasole boabe500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste … Read More
  • Cartofi cu sos de rosii500 gr cartofi,200 gr ulei,3 linguri faina,3 linguri bulion sau pasta de tomate,sare,piper,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 cepe,zahar dupa gust,3 foi de dafin,2 lingurite de zahar.Cartofii se spala si se fierb in coaj… Read More
  • Salata de spanac cu ciuperci slata spanac cu ciuperci Ingrediente 100 g spanac proaspat 200 g ciuperci (champignon, ghebe, hribi, bureti etc. dupa gust 2 fire ceapa verde 1/4 avocado 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita sos de soia 2 lingurite m… Read More
  • Tofu-deasupra cu unt de arahideIngredientetofu:•500 g tofu•1 lingura cu varf de unt de arahide (cat mai natural si cu continut mai scazut de sare)•2 linguri lapte de soia si/sau orez•1 catel de usturoi (presat)•1 lingurita ghimbir proaspat (presat, ca ustu… Read More