ROgift.ro-magazin de cadouri

Cura dezintoxicare cu ulei

Cura de dezintoxicare cu ulei si in special ulei de masline se tine aproximativ 3 luni cu o pauza dupa care iar se repeta.
Dimineta:inainte de micul dejun cu aproximativ o ora se ia ulei de masline in gura si se face gargara de la 10-30 minute pana  uleiul  ajunde la culoare alba .Dupa ce ati obtinut culoarea alba o  scuipati direct in toaleta deoarece este foarte toxica.Aceasta cura se tine numai dimineata.

Related Posts:

  • Iahnie de cartofi1 kg cartofi, 5 rosii sau 4 linguri bulion, sare, 2 legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, 200 gr ulei, 5 cepe.Ceapa se curata, se taie felii si se inabuse in ulei. Se adauga cartofii curatati si taiati sferturi, sare, verdeat… Read More
  • Piftie de crap1 kg crap, 500 gr ceapa, 1 pastarnac, 20 boabe piper, 20 boabe ienibahar, 10 catei mari de usturoi, 2 buc. foi de dafin, sare, lamaie, 1 morcov.Se fierbe ceapa alba taiata felii in 4 kg apa. Dupa ce a fiert ceapa, se strecoar… Read More
  • Bors de sfecla3 sfecle, 3 cartofi, 3 cepe, 3 legaturi patrunjel, 1 lingurita cimbru, sare.Sfecla se curata, se spala, se taie firi subtiri.Se pune sare si se lasa sa stea 10 minute ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert. Cand sunt … Read More
  • Ciorba de fasole cu tarhon500 gr boabe de fasole,1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu,1 legatura de patrunjel,1 legatura tarhon,2 linguri de faina,3 linguri ulei,otet,sare,3 kg apa.Fasolea se alege,se spala si se lasa in apa din ajun.Se fierbe in 3 … Read More
  • Ardei umpluti cu orez10 ardei,2 linguri pasta de bulion,1 pahar orez,3 pahare apa,200 gr ulei,2 legaturi marar,1 legatura patrunjel,1 legatura telina,1 varf de cutit piper macinat,1 morcov,1 lingura faina,1 varf cutit boia dulce de ardei,5 cepe,2… Read More