ROgift.ro-magazin de cadouri

Bunatati de Paste

                        In fiecare tara, de Paste, mesele sint pline cu
                        bunatati. Desi ouale, cozonacii, piinea si mielul se
                        regasesc in aproape fiecare tara, modul de preparare
                        este adaptat la specificul fiecarei tari.                        
                       Pregatirea legumelor necesita o indeminare speciala
                        si citeva notiuni tehnice.

Related Posts:

  • Soia texturata Din soia texturata se pot pregati multe retete. Se fierbe soia 20-30 minute într-o supa (apa, vegeta naturala, sare, piper etc) si se pregateste în functie de textura pe care o are: " snitele: - dupa ce s-au fiert bucatile … Read More
  • Pastrav in abur Conform conceptiei chinezilor, pastravul este un echivalent al crapului chinezesc. Acesta din urma reprezinta unul dintre cele mai indragite feluri de mancare, fiind si foarte usor de gasit prin milioanele de iazuri, balti … Read More
  • Drob de soia " 250 g soia boabe " 250 g cartofi fierti în coaja " 1 capatâna de usturoi " frunze de patrunjel si telina " condimente Boabele de soia se pun la înmuiat 10 ore apoi se macina si se pune la fiert în apa cu sare. Dupa ce a … Read More
  • Oua batute cu rosii Este un preparat menit sa reduca excesul de energie "fierbinte" din organism, sa completeze lipsa de Yin, sa stimuleze secretia de sucuri gastrice si sa creasca apetitul (acolo unde este nevoie!...). Proprietatea sa de rela… Read More
  • Calamar cu ghimber Despre calamari, chinezii stiu ca sunt foarte buni pentru a "hrani" creierul si sangele; intaresc functia stomacului si a splinei. Preparatul descris aici este deosebit de util femeilor care sufera de amenoree (oprirea anor… Read More