ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa de zarvaturi

· 4 morcovi
· 4 cepe
· 2 cartofi
· 1 dovlecel
· 1 verzisoara dulce
· 2 ardei
· patrunjel, sare
· 1 ceasca de orez (sau fidea)
· 2 cesti de suc de rosii


Se toaca zarzavaturile si se pun la fiert in 3 litri de apa. Cand sunt bine fierte se scot, se adauga orezul si apoi sucul de rosii. Se potriveste de sare, se adauga putin zahar, dupa gust, si la sfarsit verdeata. Cand se foloseste fidea, la sfarsit se rad 2 morcovi, sa calesc in ulei si se strecoara in supa. Astfel, supa devine mai gustoasa.
Zarzavaturile fierte ramase se pot prepara salata.

Related Posts:

  • Supa crema de cartofi si fasole Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pan… Read More
  • Supa de conopida Supa de conopida " 1 conopida " 2 morcovi " 2 cepe " 2 cartofi " vegeta naturala, sare " ulei, bulion Ceapa se toaca marunt si morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit în apa cu vegeta natur… Read More
  • Supa Crema de zarzavaturi· 2 cartofi · 2 morcovi · 1 telina mica · 1 praz · 2 rosii (sau suc de rosii) · 2 cepe · 1 legatura de patrunjel · 1 ceasca de ulei · sare, piper Se curata, se spala si se taie zarzavaturile marunt. Se pun la fiert cu apa si … Read More
  • Supa de zarvaturi· 4 morcovi · 4 cepe · 2 cartofi · 1 dovlecel · 1 verzisoara dulce · 2 ardei · patrunjel, sare · 1 ceasca de orez (sau fidea) · 2 cesti de suc de rosii Se toaca zarzavaturile si se pun la fiert in 3 litri de apa. Cand sunt b… Read More
  • Supa de conopida· 1 conopida potrivita · 3 cartofi · 1 l apa · sare, piper · 3 linguri de margarina (ulei) · 2 linguri faina · 1 legatura de patrunjel fin tocat Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curat… Read More