ROgift.ro-magazin de cadouri

Prajitura "Ziua si noaptea"

· 12 linguri de ulei
· 14 linguri de zahar
· 14 linguri de apa
· 18 linguri de faina
· 2 lingurite de praf de copt
· 1 vanilie
· 2-3 linguri cacao
· 1 cana de nuca macinata


Se amesteca bine primele trei ingrediente cu mixerul. Se adauga faina, in care s-a amestecat praful de copt si vanilie. La sfarsit se adauga nuca. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna jumatate din compozitie. Deasupra se toarna cealalta jumatate, in care s-a amestecat cacaoa.

Related Posts:

  • Coliva· 1 kg grau · 500 g zahar · 300-500 g nuca · mirodenii: praf de anason, esenta de lamaie, esenta de portocale, coaja de lamaie sau de portocala, vanilie · sare dupa gust Se alege graul, se spala in multe ape reci, apoi in una… Read More
  • Prajitura "Ziua si noaptea"· 12 linguri de ulei · 14 linguri de zahar · 14 linguri de apa · 18 linguri de faina · 2 lingurite de praf de copt · 1 vanilie · 2-3 linguri cacao · 1 cana de nuca macinata Se amesteca bine primele trei ingrediente cu mixeru… Read More
  • Prajitura "Salam"· 250 g biscuiti populari · 250 g rahat · 150 g margarina · 250 nuci uscate in cuptor si rasnite · 3 linguri de cacao · 1-2 foi de gelatina (facultativ) · 4 linguri apa · 2 linguri zeama de lamaie · 1 lingura coaja de lamaie … Read More
  • Chec indesat Chec indesat:Ingrediente: 300 gr faina, 200 ml apa, 1 lingurita cu miere, 30 gr drojdie, 2 lingurite cu cimbru, 1 lingurita cu margarina, sare. Preparare Chec indesat: dizolva drojdia in cateva linguri cu apa. Adauga o ling… Read More
  • Capsuni in galuste Ingrediente: - 200 gr urda; - 3 linguri unt; - 1 lingurita coaja rasa de lamaie; - 10-12 capsuni; - 100 gr faina; - 3-4 linguri zahar; - 1 ou; - 1 plic zahar vanilinat. Urda se freaca cu zaharul, jumatat… Read More