ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa de conopida

· 1 conopida potrivita
· 3 cartofi
· 1 l apa
· sare, piper
· 3 linguri de margarina (ulei)
· 2 linguri faina
· 1 legatura de patrunjel fin tocat

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amesteca bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

Related Posts:

  • Supa crema de cartofi si fasole Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pan… Read More
  • Supa de chimen Supa de chimen:Ingrediente: 3 linguri de chimen, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 150 ml ulei, 1 lingura faina, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper. Preparare: se curata si se … Read More
  • Supa de praz Supa de praz:Ingrediente: 100 gr praz , 50 gr cartofi,50 gr radacina patrunjel, 50 gr telina, 50 gr morcov, 15 gr ulei, 1 legatura patrunjel. Preparare: se taie zarzavaturile marunt si se pun la fiert in apa sarata. Cand sun… Read More
  • Supa crema de cartofi si fasole Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fier… Read More
  • Supa de conopida Supa de conopida " 1 conopida " 2 morcovi " 2 cepe " 2 cartofi " vegeta naturala, sare " ulei, bulion Ceapa se toaca marunt si morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit în apa cu vegeta natur… Read More