By Administrator at 04:20
Salate
· 400 gr morcovi
· 1 mar
· zeama de la o lamaie
· 2-3 linguri de suc de portocale
· coaja de lamaie si portocala
Se curata si se dau pe razatoare morcovii si marul si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se tine la frigider.
Related Posts:
Salata de sparanghel
Ingrediente: 1 kg sparanghel, 3 linguri ulei, otet, 1 lingura mustar, piper, sare.
Preparare: sparanghelul se rade cu cutitul de partea tare. Daca cotoarele sunt prea lungi, se mai taie din ele. Se fierbe in apa cu sare pana… Read More
Salata de papadie
Frunzele tinere de papadie, se spala in cateva ape si se adauga ulei, sare, otet sau zeama de lamaie, dupa gust.Pofta buna!
http://www.minuni.ro/
… Read More
Salata de praz
Ingrediente: 2-3 fire praz, 150 gr maioneza, piper, 1 lingurita mustar, sare.
Preparare: partea alba a firului
de praz se taie felii, se sareaza, ptr a se inmuia, apoi se amesteca cu maioneza, la care se adauga mustar si pi… Read More
Salata bulgareasca cu cartofi
Se fierb cartofii, se curata, se taie felii de ceapa, felii de rosii, ardei copti taiati fideluta, ulei, masline, sare, zeama de lamaie sau otet. Se pot adauga sardele bine curatate si taiate in bucati mici.
… Read More
Salata de ridichi cu branza telemea
Ingrediente: 500 gr ridichi de iarna, 200 gr branza telemea, ulei, sare, piper.
Preparare: ridichile se curata, se spala, se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa o ora sa se inmoaie. Apoi se storc si se amesteca cu branz… Read More