ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa Crema de zarzavaturi

· 2 cartofi
· 2 morcovi
· 1 telina mica
· 1 praz
· 2 rosii (sau suc de rosii)
· 2 cepe
· 1 legatura de patrunjel
· 1 ceasca de ulei
· sare, piper
Se curata, se spala si se taie zarzavaturile marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma. Se paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa. Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece. 

Related Posts:

  • Supa de chimen Supa de chimen:Ingrediente: 3 linguri de chimen, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 150 ml ulei, 1 lingura faina, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper. Preparare: se curata si se … Read More
  • Supa crema de cartofi si fasole Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fier… Read More
  • Supa de praz Supa de praz:Ingrediente: 100 gr praz , 50 gr cartofi,50 gr radacina patrunjel, 50 gr telina, 50 gr morcov, 15 gr ulei, 1 legatura patrunjel. Preparare: se taie zarzavaturile marunt si se pun la fiert in apa sarata. Cand sun… Read More
  • Supa de morcovi si napi Supa de morcovi si napi Supa de morcovi si napi:Ingrediente: 500 ml apa, 100 gr morcovi, 2 cartofi, 50 gr napi, 50 gr ceapa, 20 gr margarina, verdeata multa. Preparare: pui la fiert in apa rece morcovii, cartofii s… Read More
  • Supa crema de cartofi si fasole Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pan… Read More