ROgift.ro-magazin de cadouri

Ardei umpluti cu cartofi

Ardei umpluti cu cartofi:Ingrediente: 500 gr cartofi, 8 ardei grasi potriviti, 5 cepe, 2 linguri bulion, 100 ml ulei, 1 leatura patrunjel, sare, piper.
Preparare: speli cartofii, ii pui la fiert cu tot cu coaja, apoi ii decojesti si ii tai in cuburi. Cureti cepele, le tai marunt, le calesti in ulei si dupa ce s-au aurit, adaugi cartofii si o ceasca de apa si fierbi
amestecand din cand in cand ca sa nu se lipesca. Dupa ce a scazut bine si totul este ca o pasta, pui bulionul, potrivesti de sare si piper si mai dai un clocot. Umpli ardeii curatati cu aceasta compozitie, ii asezi intr-o cratita, unul langa altul, torni o cana de apa si putin ulei si dai totul la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce ii scoti, presari patrunjelul tocat fin peste ardeii umpluti cu cartofi.