ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de usturoi

Ciorba de usturoi:Ingrediente: 1 capatana usturoi, 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 150 ml ulei, 3 linguri otet, 1 legatura leustean, sare, piper.
Preparare: se curata usturoiul, iar 4 dintre cateii de usturoi se rumenesc in ulei, restul se piseaza.
Zarzavatul se curata, se spala, se taie cubulete si se pune la fiert in 2 l de apa pentru cca. 35-40 de minute. Se adauga usturoiul pisat, uleiul si se mai fierbe 10 minute. Se acreste cu otet, se potriveste de sare si piper si se serveste ciorba de usturoi cu leustean tocat deasupra.

Related Posts:

  • Reteta Ciorba - Ciorba De Post Cu Galuste Ciorbe cu galuste Ingrediente reteta: 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 1 pastarnac, ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, bors, 1 ceapa, patrunjel verde. Ingrediente galuste: 1 ceapa, 1 lingura faina, 1 lingura apa. Prepar… Read More
  • Ciorba de linte " 250 g linte " 400 g cartofi " 2 cepe, morcovi, patrunjei " verdeata, sare, ulei " vegeta naturala, bulion Lintea se alege, se spala si se pune la fiert, apoi se spala în mai multe ape si se scurge. Ceapa tocata marunt si… Read More
  • Ciorba de fasole verde cu peste700 gr fasole verde, 100 gr ceapa, 100 ml ulei, 250 gr faina, 50 gr bulion, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 150 gr rosii, otet, sare, 1 kg peste.Ceapa se toaca marunt si se lasa sa fiarba in apa 30 de minute. Fasolea … Read More
  • Ciorba de usturoi Ciorba de usturoi:Ingrediente: 1 capatana usturoi, 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 150 ml ulei, 3 linguri otet, 1 legatura leustean, sare, piper. Preparare: se curata usturoiul, iar 4 dintre cateii de… Read More
  • Ciorba de dovleac cu peste1 kg dovleac, 2 cepe, otet sau zeama de la o lamaie, sare, piper boabe, 1 kg peste, 2 lamai.Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pun la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a fiert in cateva clocote, se adauga ceapa taiata… Read More