ROgift.ro-magazin de cadouri

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 1 morcov, 4 linguri ulei, 50 gr margarina, 3 linguri bulion, marar, patrunjel, sare, piper.
Preparare: cureti cartofii, ii fierbi si prepari un piure moale de cartofi cu margarina, sare si piper. Cureti ceapa si morcovul, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi ciupercile taiate
marunt, acoperi cu apa si le fierbi. Cand a scazut apa le lasi sa se raceasca si le treci prin masina de tocat. Adaugi bulionul, verdeata tocata marunt si potrivesti de sare si piper. Ungi cu margarina o forma si asezi in straturi alternativ: un strat de cartofi, unul de ciuperci. Repeti operatia de cateva ori, terminand cu stratul de cartofi. Deasupra pui 1 lingura de bulion dizolvata intr-o ceasca de apa si verdeata tocata marunt. Lasi la cuptor la foc potrivit timp de 30 minute. Poti prepara musacaua si cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati rondele.

Related Posts:

  • Tocanita de ciuperci 1 kg ciuperci 2 cepe vegeta naturala bulion 3 linguri de faina sare ulei patrunjel verde Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele. Se calesc în apa cu vegeta naturala, împreuna cu ceapa tocata marunt. Se mai ad… Read More
  • Cartofi cu soia la cuptor 1 kg cartofi fierti în coaja 150g g soia granule 2 cepe 500 ml bulion sare de mare  3 linguri faina Cartofii se curata si se taie felii. Soia se fierbe în apa cu vegeta naturala si sare de mare dupa gust, apoi se sc… Read More
  • Ciuperci fripte Ciupercile curatate si spalate si se pune pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun într-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi.  Ciupercile se pot face si la cuptor. … Read More
  • Cartofi cu maioneza 1 kg cartofi fierti în coaja maioneza de pufuleti sare patrunjel verde masline Cartofii se taie bucatele si se amesteca cu amesteca cu maioneza din pufuleti. Se foloseste un sfert pachet de pufuleti, se zdrobesc si se am… Read More
  • Ciuperci cu fasole verde la cuptor 1 kg ciuperci 1 kg fasole verde vegeta naturala sare patrunjel verde 2 cepe usturoi pisat Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se r… Read More