ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema de cartofi si fasole

Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine.
Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fierbi in 1,5 l apa.
Schimbi de 2-3 ori apa si, cand fasolea este pe jumatate fiarta, adaugi morcovul, pastarnacul, telina si ceapa curatate si taiate in sferturi sau rondele. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, strecori supa, iar in zeama pui cartofii curatati si taiati cuburi. Lasi sa fiarba timp de 20-30 minute. Cand sunt fierti, ii pasezi sau ii mixezi impreuna cu fasolea. Adaugi supa de legume, sarezi dupa gust si omogniezi. Servesti supa crema de cartofi si fasole cu crutoane de paine alba prajite in ulei.

Related Posts:

  • Supa de chimen3 kg apa,2 morcovi ,1 buc patrunjel,2 cepe,1 legatura patrunjel,100 gr gulii,2 linguri faina,3 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1 franzela,sare.Curatam,spalam morcovii,patrunjelul,ceapa si guliile. Le fierbem in apa cu sare.… Read More
  • Supa de conopida· 1 conopida potrivita · 3 cartofi · 1 l apa · sare, piper · 3 linguri de margarina (ulei) · 2 linguri faina · 1 legatura de patrunjel fin tocat Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curat… Read More
  • Supa de rosii· 1 kg rosii bine coapte · 2 dovlecei taiati rondele subtiri · 4 cartofi · 1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici) · 3 catei de usturoi · 1 ceasca de ulei · 1 lingurita de zahar · sare, piper · 2 foi de dafin Intr-o o… Read More
  • Cartofi cu sos de rosii500 gr cartofi,200 gr ulei,3 linguri faina,3 linguri bulion sau pasta de tomate,sare,piper,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 cepe,zahar dupa gust,3 foi de dafin,2 lingurite de zahar.Cartofii se spala si se fierb in coaj… Read More
  • Supa crema de chimen3 litri supa de zarzavat, 150 gr ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare.Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adauga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se l… Read More