ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema de cartofi si fasole

Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine.
Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fierbi in 1,5 l apa.
Schimbi de 2-3 ori apa si, cand fasolea este pe jumatate fiarta, adaugi morcovul, pastarnacul, telina si ceapa curatate si taiate in sferturi sau rondele. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, strecori supa, iar in zeama pui cartofii curatati si taiati cuburi. Lasi sa fiarba timp de 20-30 minute. Cand sunt fierti, ii pasezi sau ii mixezi impreuna cu fasolea. Adaugi supa de legume, sarezi dupa gust si omogniezi. Servesti supa crema de cartofi si fasole cu crutoane de paine alba prajite in ulei.