ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema de cartofi si fasole

Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine.
Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fierbi in 1,5 l apa. Schimbi de 2-3 ori apa si, cand fasolea este pe jumatate fiarta, adaugi morcovul, pastarnacul, telina si
ceapa curatate si taiate in sferturi sau rondele. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, strecori supa, iar in zeama pui cartofii curatati si taiati cuburi. Lasi sa fiarba timp de 20-30 minute. Cand sunt fierti, ii pasezi sau ii mixezi impreuna cu fasolea. Adaugi supa de legume, sarezi dupa gust si omogniezi. Servesti supa crema de cartofi si fasole cu crutoane de paine alba prajite in ulei.

Related Posts:

  • Supa de chimen Supa de chimen:Ingrediente: 3 linguri de chimen, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 150 ml ulei, 1 lingura faina, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper. Preparare: se curata si se … Read More
  • Supa de morcovi si napi Supa de morcovi si napi Supa de morcovi si napi:Ingrediente: 500 ml apa, 100 gr morcovi, 2 cartofi, 50 gr napi, 50 gr ceapa, 20 gr margarina, verdeata multa. Preparare: pui la fiert in apa rece morcovii, cartofii s… Read More
  • Supa crema de cartofi si fasole Supa crema de cartofi si fasole:Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pan… Read More
  • Supa crema de cartofi si fasole Ingrediente: 4 cartofi, 200-300 gr fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 ceapa, 2 limguri ulei, sare, crutoane de paine. Preparare: speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fier… Read More
  • Supa de praz Supa de praz:Ingrediente: 100 gr praz , 50 gr cartofi,50 gr radacina patrunjel, 50 gr telina, 50 gr morcov, 15 gr ulei, 1 legatura patrunjel. Preparare: se taie zarzavaturile marunt si se pun la fiert in apa sarata. Cand sun… Read More