ROgift.ro-magazin de cadouri

Pilaf de orez cu ciuperci

" 1 kg ciuperci
" 2 cepe
" 250 g orez
" vegeta naturala
" pasta de ardei sau 1 ardei
" sare, ulei, patrunjel verde, bulion
Se curata ceapa si se toaca marunt; se pune la calit în apa cu vegeta naturala, 2 linguri de bulionsi ardeiul tocat marunt.
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele si se adauga la ceapa calita. Orezul se alege, se spala în maimulte ape si se adauga la celelalte ingrediente calite si se comaleteaza cu apa pentru fierbere totala. Se amesteca din când în când pentru a nu se prinde de fundul oalei. Pe parcursul fierberii se mai adauda apa. Când totul este fiert, se adauga sare dupa gust, patrunjelul verde tocat marunt, iar dupa ce s-a mai racit putin se adauga putin ulei. Dupa gust se mai pot adauga si alte condimente oregano, maghiran, salvie etc.