ROgift.ro-magazin de cadouri

Pasta de mazare

Pasta de mazare
" 1 kg. mazare
" 2 cepe
" vegeta naturala, sare, ulei
" pasta de ardei sau 1 ardei
Mazarea se fierbe si se da prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste în apa cu vegeta
naturala, bulion si ardeiul tocat marunt. Dupa ce ceapa este fiarta, se adauga la mazarea macinata si se mesteca omogen. Se adauga ulei, sare dupa gust.

Related Posts:

  • Tocanita de ciuperci 1 kg ciuperci 2 cepe vegeta naturala bulion 3 linguri de faina sare ulei patrunjel verde Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele. Se calesc în apa cu vegeta naturala, împreuna cu ceapa tocata marunt. Se mai ad… Read More
  • Cartofi cu soia la cuptor 1 kg cartofi fierti în coaja 150g g soia granule 2 cepe 500 ml bulion sare de mare  3 linguri faina Cartofii se curata si se taie felii. Soia se fierbe în apa cu vegeta naturala si sare de mare dupa gust, apoi se sc… Read More
  • Cartofi cu maioneza 1 kg cartofi fierti în coaja maioneza de pufuleti sare patrunjel verde masline Cartofii se taie bucatele si se amesteca cu amesteca cu maioneza din pufuleti. Se foloseste un sfert pachet de pufuleti, se zdrobesc si se am… Read More
  • Ciuperci fripte Ciupercile curatate si spalate si se pune pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun într-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi.  Ciupercile se pot face si la cuptor. … Read More
  • Ciuperci cu fasole verde la cuptor 1 kg ciuperci 1 kg fasole verde vegeta naturala sare patrunjel verde 2 cepe usturoi pisat Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se r… Read More