ROgift.ro-magazin de cadouri

Iahnie de naut

Iahnie de naut
" 500g naut
" 2 cepe
" sare, coriandru, ulei
" vegeta naturala.
Nautul se alege si se pune la înmuiat de cu seara, apoi se fierbe, se scurge si se condimenteaza cu coriandru (piper alb) dupa gust.
Ceapa se pune la calit în putina apa cu vegeta naturala, foi de dafin, ardeiul tocat marunt si putin bulion. Dupa ce ceapa s-a fiert se adauga nautul si se mai dau câteva clocote. La sfârsit se adauga sare de mare dupa gust, putin ulei.

Related Posts:

  • Reteta Chec De Post-Chec Cu MorcoviIngrediente reteta: 1 ceasca morcov ras, 1 ceasca mar ras, 250 gr zahar, 250 gr ulei, 1/2 ceasca stafide, 1/2 ceasca suc de portocale, 3 cesti faina, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 1linguita scortisoara, 1/… Read More
  • Placinta cu mereIngrediente:500 g de faina, 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 150 ml. apa calduta, 1,5-2 kg. de mere, 5 linguri de zahar, o lingura rasa de scortisoara pisata, gris Mod de preparare:Se spala, se curata de coaja, se rad … Read More
  • Tofu-deasupra cu unt de arahideIngredientetofu:•500 g tofu•1 lingura cu varf de unt de arahide (cat mai natural si cu continut mai scazut de sare)•2 linguri lapte de soia si/sau orez•1 catel de usturoi (presat)•1 lingurita ghimbir proaspat (presat, ca ustu… Read More
  • Gogosi de cartofiIngrediente:1/2 kg. cartofi, 5 linguri de faina, marmelada, ulei, zahar vanilat, putina sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja; dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se zdrobesc. Dupa ce s-au racit se adauga fai… Read More
  • Bunatati de Paste                        In fiecare tara, de Paste, mesele sint pline cu        … Read More