ROgift.ro-magazin de cadouri

Cartofi dulci acrisori

Cartofi dulci acrisori:Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 ardei iuti, 2 catei de usturoi, 1 lingura bulion, 1 lingurita zahar, 4 rosii, 1 pahar vin alb, 1 legatura patrunjel, uei, sare.
Preparare: cureti cartofii, ii speli bine, ii asezi intr-o tava in care ai pus2-3 linguri de ulei si ii dai la cuptor pentru 35 minute. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei. Tai ardeiul iute bucatele, cureti
si pisezi usturoiul, le adaugi peste ceapa impreuna cu bulionul si zaharul si mai lasi pe foc 2-3 minute. Dupa ce s-au inmuiat toate legumele, pui rosiile decojite si taiate felii, torni vinul si potrivesti gustul de sare. Adaugi acest sos peste cartofii scosi din cuptor, amesteci si presari patrunjelul tocat fin.

Related Posts:

  • Legume a la Venetia Legume a la Venetia:Ingrediente: 2 dovlecei taiati felii subtiri, 4 rosii taiate felii subtiri, 4 cartofi de marime medie curatati si taiati felii subtiri, 2 capatani de usturoi, 3 linguri ulei masline, 2 linguri frunze bus… Read More
  • Cartofi dietetici 1 kg. cartofi 1 legatura ceapa verde 2 linguri ulei   Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie bucati mari si se pun la fiert, dar na nu fiarba prea tare. Dupa ce au fiert se scurg si se presara ceapa verde ta… Read More
  • Tocanita de rosii Tocanita de rosii:Ingrediente: 1 kg rosii, 2 catei de usturoi, 1 ceapa mare, 2 linguri ulei, marar, condimente dupa gust. Preparare: iei o craticioara si pui la calit usturoiul si ceapa tocata marunt. Cand acestea sunt cali… Read More
  • Ardei umpluti " 2 cepe " 2 morcovi " 1 telina " vegeta naturala " 500 g orez " 2 linguri faina de mei " aprox. 1 kg ardei Ceapa se toaca marunt, morcovii si telina se dau prin razatoare. Se calesc toate în putina apa cu vegeta naturala.… Read More
  • Cartofi cu maioneza 1 kg cartofi fierti în coaja maioneza de pufuleti sare patrunjel verde masline Cartofii se taie bucatele si se amesteca cu amesteca cu maioneza din pufuleti. Se foloseste un sfert pachet de pufuleti, se zdrobesc si se am… Read More