ROgift.ro-magazin de cadouri

Drob de legume

Ingrediente: 500 gr legume( praz, morcov, conopida, ardei), 200 gr ciuperci, 200 gr boabe de grau, 2 catei de usturoi, ulei, 4 linguri margarina, 4-6 foi de varza alba, sare, piper.
Preparare: zdrobesti boabele de grau, le speli in mai multe ape si le lasi la inmuiat in 1/2 l apa clocotita timp de 30 de minute. Legumele, curatate, spalate si taiate felii subtiri le calesti in ulei
incins. Adaugi ciupercile si usturoiul, taiate felii si le mai fierbi cateva minute. Cand sunt gata, le iei de pe foc si le amesteci cu 4 linguri de margarina si graul scurs. Oparesti foile de varza si le cureti de cotoare. Intr-o forma de cozonac unsa cu ulei pui foile de varza, lasand capetele sa atarne pe afara. Torni compozitia de drob de legume si de grau si acoperi cu frunzele de varza care atarna. Dai drobul de legume la cuptor cam 20 de minute pana se rumeneste deasupra. Cad e gata, rastorni pe farfurie, tai drobul de legume felii si il servesti cu sos de rosii.

Related Posts:

  • Mâncare de praz Mâncare de praz " câteva fire de praz " 2 cepe " condimente ( foi de dafin, vegeta naturala etc.) " bulion, ulei, sare " masline Prazul se curata si se taie rondele, se pune la calit în putina apa cu ceapa tocata marunt, con… Read More
  • Mazare scazuta Mazare scazuta " 250 g mazare " 2 cepe " verdeata, sare, ulei, faina " vegeta naturala, bulion, 1 ardei Ceapa se caleste în apa cu vegeta naturala, bulion si ardeiul tocat marunt, apoi se adauga mazarea si se completeaza cu… Read More
  • Drob de soia Drob de soia " 250 g soia boabe " 250 g cartofi fierti în coaja " 1 capatâna de usturoi " frunze de patrunjel si telina " condimente Boabele de soia se pun la înmuiat 10 ore apoi se macina si se pune la fiert în apa cu sar… Read More
  • Pasta de mazare Pasta de mazare " 1 kg. mazare " 2 cepe " vegeta naturala, sare, ulei " pasta de ardei sau 1 ardei Mazarea se fierbe si se da prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste în apa cu vegeta naturala, bulion si ardeiul… Read More
  • Iahnie de naut Iahnie de naut " 500g naut " 2 cepe " sare, coriandru, ulei " vegeta naturala. Nautul se alege si se pune la înmuiat de cu seara, apoi se fierbe, se scurge si se condimenteaza cu coriandru (piper alb) dupa gust. Ceapa se pu… Read More