ROgift.ro-magazin de cadouri

Tocanita de ciuperci

" 1 kg ciuperci
" 2 cepe
" vegeta naturala
" bulion
" 3 linguri de faina
" sare, ulei, patrunjel verde
Ciupercile sew curata, se spala si se taie bucatele. Se calesc în apa cu vegeta naturala, împreuna cu ceapa tocata marunt. Se mai adauda putin bulion si se fierbe pâna ce ciupercile sunt fierte. Faina se înmoaie cu putina apa si se adauga la ciuperci si se mai fierbe 3 minute. La sfârsit se adauga patrunjel verde tocat, sare dupa gust si putin ulei.

Related Posts:

  • Cartofi cu sos de rosii500 gr cartofi,200 gr ulei,3 linguri faina,3 linguri bulion sau pasta de tomate,sare,piper,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 cepe,zahar dupa gust,3 foi de dafin,2 lingurite de zahar.Cartofii se spala si se fierb in coaj… Read More
  • Salata de conopida2 buc. conopida, 1 legatura patrunjel, tarhon, 100 gr otet, 100 gr ulei, sare, maioneza de post.Desfacem conopida in buchetele mici, le curatam, le spalam si le fierbem in apa cu sare. Le scurgem prin sita. Dupa ce s-au racit… Read More
  • Taitei cu varzaTaiteii se cumpara din comert(Paste fainoase fara ou) sau:500 gr faina, 150 gr faina ,sare,apa cat cuprinde.Formam o coca pe care o intindem cat mai subtire cu ajutorul unei vergele si o lasam sa se usuce.Apoi o rulam cu grij… Read More
  • Tocana de masline500 gr masline,500 gr rosii sau 4 linguri pasta de tomate,250 gr ulei,6 cepe, 3 foi de dafin, 1 telina,2 lingurite faina,2 legaturi marar,sare,piper macinat.Maslinele se desareaza in apa fierbinte.Ceapa se toaca si telina se … Read More
  • Ciorba de mere3 litri apa,2 morcovi ,2 bucati patrunjel,1 kg de mere,1 legatura patrunjel.Curatam,spalam si taiem zarzavatul.Il punem in apa sa fiarba.Curatam de coaja merele,le punem si pe ele in oala.Potrivim de sare.Cand sunt fierte ada… Read More