ROgift.ro-magazin de cadouri

Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci:Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 1 morcov, 4 linguri ulei, 50 gr margarina, 3 linguri bulion, marar, patrunjel, sare, piper.
Preparare: cureti cartofii, ii fierbi si prepari un piure moale de cartofi cu margarina, sare si piper.
Cureti ceapa si morcovul, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi ciupercile taiate marunt, acoperi cu apa si le fierbi. Cand a scazut apa le lasi sa se raceasca si le treci prin masina de tocat. Adaugi bulionul, verdeata tocata marunt si potrivesti de sare si piper. Ungi cu margarina o forma si asezi in straturi alternativ: un strat de cartofi, unul de ciuperci. Repeti operatia de cateva ori, terminand cu stratul de cartofi. Deasupra pui 1 lingura de bulion dizolvata intr-o ceasca de apa si verdeata tocata marunt. Lasi la cuptor la foc potrivit timp de 30 minute. Poti prepara musacaua si cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati rondele.