ROgift.ro-magazin de cadouri

Cartofi cu maioneza

1 kg cartofi fierti în coaja
maioneza de pufuleti
sare

patrunjel verde
masline
Cartofii se taie bucatele si se amesteca cu amesteca cu maioneza din pufuleti. Se foloseste un sfert pachet de pufuleti, se zdrobesc si se amesteca cu putina apa rece si se obtine o pasta omogena. Nu se folosesc prea multi pufuleti pentru a nu avea un gust prea puternic de pufuleti. Apoi se adauga ulei putin câte putin si se mai pune, din când în când, câte o lingura de apa rece. La sfârsit se adauga suceul de la o lamâie. Maioneza se pune dupa gust. Se adauga putina sare, ceapa taiata pestisori, frunze de patrunjel tocate si masline.

Related Posts:

  • Ghiveci· 1 kg cartofi · 1 kg dovlecei · 1 kg morcovi · 1 kg mazare · 1 kg rosii · 1 capatana de usturo9i · 1 praz · 1 ardei verde · 1 1 ceasca de ulei · 5 cepe mari · sare, piper, dafin · 1 legatura de marar si patrunjel Ceapa, pra… Read More
  • Musaca de macaroane cu ciuperci· 500 g macaroane sau taitei lati · 1 lingura de ulei · 200 g mazare · 2 morcovi potriviti · 500 g ciuperci · 1 ceapa mare · 5 catei de usturoi · 1 ceasca de ulei · 0,5 kg rosii decojite si taiate marunt · sare, piper · busui… Read More
  • Covrigei simpli· 200 g zahar pudra · 400 g margarina la temperatura camerei · 600 g faina · 1 plic vanilie sau 1 lingurita coaja de lamaie Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se modeleaza covrigei in forme diferite. Se coc … Read More
  • Clatite de post· 100 g faina · 100 ml apa minerala · 50 g ulei · 25 g zahar · 10 g sare Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie, care sa nu lipeasca. … Read More
  • Sarmalute in foi de vita· 1 kg de foi de vita (50 buc.) · 1 kg orez · 1 ceasca de ceapa tocata · 1 legatura de ceapa verde · 1 legatura de marar · 1 legatura de patrunjel · 1 1 ceasca de ulei · zeama de la 2-3 lamai · 3 cesti apa · sare, piper Daca … Read More