ROgift.ro-magazin de cadouri

Mâncare de praz

câteva fire de praz
2 cepe
condimente ( foi de dafin, vegeta naturala etc.)
bulion, ulei, sare

masline
Prazul se curata si se taie rondele, se pune la calit în putina apa cu ceapa tocata marunt, condimentele si putin bulion. Apoi se completeaza cu apa si se fierbe. Spre sfârsit se pun si maslinele fara sâmburi si taiate bucati si se fierbe total. Se ia de pe foc si se pune sare de mare dupa gust si putin ulei.

Related Posts:

  • Fasole verde scazuta " fasole verde cruda sau 1 borcan de fasole conservata " 2 cepe, usturoi " 1 rosie sau 3 linguri bulion " vegeta naturala, sare, ulei " verdeata , 1 ardei Ceapa se curata si se toaca marunt. Fasolea se curata si se spala.… Read More
  • Pasta de dovlecei Dovelceii se coc la cuptor ca si vinetele, apoi se curata de coaja, se lasa la scurs si se toaca. Se mixeaza cu maioneza de pufuleti si se adauga dare dupa gust si usturoi pisat. În aceasta pasta se mai poate adauga ceapa … Read More
  • Salata de avocado Se ia un cutit cu lama foarte ascutita si se despica avocado-ul. I se scoate miezul, i se adauga un ou tare taiat marunt, putina ceapa si suc de lamiie. Se pune sare destul de multa. Se amesteca pina devine verde-galbui … Read More
  • Pasta de fasole uscara Fasolea se spala în mai multe ape si se pune la înmuiat mai multe ore, apoi se fierbe împreuna cu câteva radacinoase si verdeata netocata. Dupa ce a fiert se scoate verdeata si radacinoasele, iar fasolea se scurge si se la… Read More
  • Iahnie de linte Lintea se pune la fiert, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera. Ceapa se caleste cu vegeta naturala, bulion si un ardei tocat marunt si apoi se adauga apa si se fierbe pâna când ceapa este fiarta si apa a scazut form… Read More