ROgift.ro-magazin de cadouri

Chec indesat

Chec indesat:Ingrediente: 300 gr faina, 200 ml apa, 1 lingurita cu miere, 30 gr drojdie, 2 lingurite cu cimbru, 1 lingurita cu margarina, sare.
Preparare Chec indesat: dizolva drojdia in cateva linguri cu apa. Adauga o lingura cu faina si sare.
Separat, cerne restul de faina si fa o adancitura in mijloc. Pune amestecul de drojdie si restul de apa calduta in care ai dizolvat mierea. Framanta toate aceste ingrediente, presarand cimbrul. Aluatul de chec astfel obtinut asaza-l intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Lasa checul la crescut 15 minute. Cu ajutorul unui cutit, traseaza pe chec mici crestaturi. Coace checul in cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.

Related Posts:

  • Coliva· 1 kg grau · 500 g zahar · 300-500 g nuca · mirodenii: praf de anason, esenta de lamaie, esenta de portocale, coaja de lamaie sau de portocala, vanilie · sare dupa gust Se alege graul, se spala in multe ape reci, apoi in una… Read More
  • Capsuni in galuste Ingrediente: - 200 gr urda; - 3 linguri unt; - 1 lingurita coaja rasa de lamaie; - 10-12 capsuni; - 100 gr faina; - 3-4 linguri zahar; - 1 ou; - 1 plic zahar vanilinat. Urda se freaca cu zaharul, jumatat… Read More
  • Prajitura "Ziua si noaptea"· 12 linguri de ulei · 14 linguri de zahar · 14 linguri de apa · 18 linguri de faina · 2 lingurite de praf de copt · 1 vanilie · 2-3 linguri cacao · 1 cana de nuca macinata Se amesteca bine primele trei ingrediente cu mixeru… Read More
  • Chec indesat Chec indesat:Ingrediente: 300 gr faina, 200 ml apa, 1 lingurita cu miere, 30 gr drojdie, 2 lingurite cu cimbru, 1 lingurita cu margarina, sare. Preparare Chec indesat: dizolva drojdia in cateva linguri cu apa. Adauga o ling… Read More
  • Prajitura "Salam"· 250 g biscuiti populari · 250 g rahat · 150 g margarina · 250 nuci uscate in cuptor si rasnite · 3 linguri de cacao · 1-2 foi de gelatina (facultativ) · 4 linguri apa · 2 linguri zeama de lamaie · 1 lingura coaja de lamaie … Read More