ROgift.ro-magazin de cadouri

Tocanita de ciuperci

1 kg ciuperci
2 cepe
vegeta naturala
bulion
3 linguri de faina
sare

ulei
patrunjel verde
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele. Se calesc în apa cu vegeta naturala, împreuna cu ceapa tocata marunt. Se mai adauda putin bulion si se fierbe pâna ce ciupercile sunt fierte. Faina se înmoaie cu putina apa si se adauga la ciuperci si se mai fierbe 3 minute. La sfârsit se adauga patrunjel verde tocat, sare dupa gust si putin ulei.

Related Posts:

  • Musaca de macaroane cu ciuperci· 500 g macaroane sau taitei lati · 1 lingura de ulei · 200 g mazare · 2 morcovi potriviti · 500 g ciuperci · 1 ceapa mare · 5 catei de usturoi · 1 ceasca de ulei · 0,5 kg rosii decojite si taiate marunt · sare, piper · busui… Read More
  • Icre de post· 1 ceasca de gris · 3 cesti de suc dulce de rosii · 2-3 cepe · 1 ceasca de ulei · sare, piper Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia … Read More
  • Clatite de post· 100 g faina · 100 ml apa minerala · 50 g ulei · 25 g zahar · 10 g sare Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie, care sa nu lipeasca. … Read More
  • Covrigei simpli· 200 g zahar pudra · 400 g margarina la temperatura camerei · 600 g faina · 1 plic vanilie sau 1 lingurita coaja de lamaie Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se modeleaza covrigei in forme diferite. Se coc … Read More
  • Bunatati de Paste                        In fiecare tara, de Paste, mesele sint pline cu        … Read More