ROgift.ro-magazin de cadouri

Cartofi umpluti

2 kg cartofi fierti în coaja
un pachet de soia granule
bulion, ceapa
500 g ciuperci 

sare, boia de ardei dulce
maioneza

Cartofii se curata si se taie pe lung. Se scobesc în asa fel încât sa ramâna un perete destul de gros pentru a nu se rupe.
Umplutura se face din soia granule care se fierb în apa cu vegeta naturala si putina sare (cu cât supa în care fierbe soia este mai buna, cu atât soia va fi mai gustoasa). Dupa ce a fiert, soia se scoate cu spumiera si se scurge si se amesteca cu bulion si ceapa tocata si ciupercile taiate bucatele si fierte cu vegeta naturala. Amestecul se pune în jumatatile de cartofi.
Cartofii scobiti se amesteca cu maioneza de pufuleti. Daca pasta este foarte moale, se toarna peste cartofi, iar daca este mai consistenta se pune pe un apltou si se aseaza cartofii peste ea. Se presara deasupra patrunjel verde tocat si masline.

Related Posts:

  • Tocanita de ciuperci 1 kg ciuperci 2 cepe vegeta naturala bulion 3 linguri de faina sare ulei patrunjel verde Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele. Se calesc în apa cu vegeta naturala, împreuna cu ceapa tocata marunt. Se mai ad… Read More
  • Ciuperci cu fasole verde la cuptor 1 kg ciuperci 1 kg fasole verde vegeta naturala sare patrunjel verde 2 cepe usturoi pisat Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se r… Read More
  • Ciuperci fripte Ciupercile curatate si spalate si se pune pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun într-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi.  Ciupercile se pot face si la cuptor. … Read More
  • Cartofi umpluti 2 kg cartofi fierti în coaja un pachet de soia granule bulion, ceapa 500 g ciuperci  sare, boia de ardei dulce maioneza Cartofii se curata si se taie pe lung. Se scobesc în asa fel încât sa ramâna un perete destul d… Read More
  • Gogosele de cartofi cu sunca si cascaval Ingrediente: 125 gr lapte, 20 gr drojdie, 300 gr faina, 2 galbenusuri, sare, 6-7 cartofi fierti si trecuti prin sita, 350 gr cascaval ras, 300 gr sunca. Preparare: se amesteca faina cu laptele, drojdia, galbenusurile, sarea… Read More