ROgift.ro-magazin de cadouri

Cartofi umpluti

2 kg cartofi fierti în coaja
un pachet de soia granule
bulion, ceapa
500 g ciuperci 

sare, boia de ardei dulce
maioneza

Cartofii se curata si se taie pe lung. Se scobesc în asa fel încât sa ramâna un perete destul de gros pentru a nu se rupe.
Umplutura se face din soia granule care se fierb în apa cu vegeta naturala si putina sare (cu cât supa în care fierbe soia este mai buna, cu atât soia va fi mai gustoasa). Dupa ce a fiert, soia se scoate cu spumiera si se scurge si se amesteca cu bulion si ceapa tocata si ciupercile taiate bucatele si fierte cu vegeta naturala. Amestecul se pune în jumatatile de cartofi.
Cartofii scobiti se amesteca cu maioneza de pufuleti. Daca pasta este foarte moale, se toarna peste cartofi, iar daca este mai consistenta se pune pe un apltou si se aseaza cartofii peste ea. Se presara deasupra patrunjel verde tocat si masline.