ROgift.ro-magazin de cadouri

Drob de soia

" 250 g soia boabe
" 250 g cartofi fierti în coaja
" 1 capatâna de usturoi
" frunze de patrunjel si telina
" condimente
Boabele de soia se pun la înmuiat 10 ore apoi se macina si se pune la fiert în apa cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si se adauga cartofii zdrobiti sau dati prin razatoare, usturoiul pisat, verdeata tocata marunt si condimente dupa gust. Se amesteca omogen si se pune într-o tava la cuptor 20 minute. Înainte de a se pune la cuptor se taie bucati în forma în care se serveste. Dupa ce se scote din cuptor, se pune ulei deasupra.
Tava se tapeteaza cu pesmet sau tarâte fara ulei.

Related Posts:

  • Gogosi cu cartofi Ingrediente:500 gr cartofi, 150 gr faina, 50 gr unt, 2 oua, sare, piper, ulei. Preparare: se fierb intr-un vas 200 ml  apa si 100 ml ulei. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine si se ia vasul de pe fo… Read More
  • Cartofi umpluti 2 kg cartofi fierti în coaja un pachet de soia granule bulion, ceapa 500 g ciuperci  sare, boia de ardei dulce maioneza Cartofii se curata si se taie pe lung. Se scobesc în asa fel încât sa ramâna un perete destul d… Read More
  • Ciuperci cu fasole verde la cuptor 1 kg ciuperci 1 kg fasole verde vegeta naturala sare patrunjel verde 2 cepe usturoi pisat Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se r… Read More
  • Gogosele din albus de ou si cascaval Ingrediente: 150 gr cascaval ras, 3 albusuri, zeama de lamaie, 1 1/2 lingurita de pesmet, sare, ulei. Preparare: se bat albusurile pana devin spuma, se adauga sare si zeama de lamaie. Apoi se adauga cascaval ras si se amest… Read More
  • Gogosele de cartofi cu sunca si cascaval Ingrediente: 125 gr lapte, 20 gr drojdie, 300 gr faina, 2 galbenusuri, sare, 6-7 cartofi fierti si trecuti prin sita, 350 gr cascaval ras, 300 gr sunca. Preparare: se amesteca faina cu laptele, drojdia, galbenusurile, sarea… Read More