ROgift.ro-magazin de cadouri

Creveti cu salata verde

Dintre toate produsele marilor, crevetii reprezinta subiectul cel mai atent tratat de chinezi. Aceste mici vietati au o capacitate de reproducere uluitoare si de aceea sunt consumate in cantitati mari de multi chinezi care doresc sa-si intareasca potenta si capacitatea sexuala.
Crevetii aduc un mare aport de Yang, hranind cu multa energie rinichii. In combinatie cu salata verde, crevetii pot inlatura multe dintre problemele pielii, redandu-i netezimea si elasticitatea. Preparatul de mai jos este recomandat din plin si astmaticilor.
Se toaca 500g creveti, se bate un albus de ou si se pun la un loc intr-un vas mare, adaugand si o lingura de malai si o jumatate de lingurita de sare. Se amesteca bine.
Separat, se amesteca o lingurita si jumatate de pasta de ghimber cu doi bulbi de hasma pisati. Se incinge ulei de gatit (2 linguri) intr-o tigaie si se rastoarna amestecul de creveti tocati cu albus de ou, ca si celalalt amestec. Se amesteca timp de 2-3 minute, apoi se mai pune o lingura de apa si se continua amestecarea.
Acum se poate adauga si o lingurita de ulei de susan, amestecand putin. Se transfera totul pe o farfurie mare. Se vor pregati niste rulouri din salata verde umplute cu preparatul obtinut. Astfel, se vor servi la masa.
As putea continua cu alte retete de-a dreptul savuroase, dar si sanatoase. Insa mai avem de vazut si alte preparate din alte ingrediente. Si, mai ales, trebuie sa incheiem festinul nostru cu niste ceaiuri, la fel de sanatoase. Asta vom face in editia urmatoare. Pofta buna!