Se spala, se curata si se dau prin razatoare urmatoarele legume: 1 morcov, o ridiche, o telina, o sfecla rosie coapta, doua mere. Se taie fideluta 1/2 varza rosie, 1/2 varza alba, salata verde. Toate se amesteca intr-un vas cu ulei, sare si zeama de lamaie.
Salata asortata de legume crude
By Administrator at 10:32
Salate
Related Posts:
Salata de varza de Bruxelles Ingrediente: 1 kg varza de Bruxelles, 1 lamaie, 2-3 linguri ulei, sare, piper. Preparare: varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape, se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, si se lasa cca 20 de minut… Read More
Salata de ridichi cu branza telemea Ingrediente: 500 gr ridichi de iarna, 200 gr branza telemea, ulei, sare, piper. Preparare: ridichile se curata, se spala, se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa o ora sa se inmoaie. Apoi se storc si se amesteca cu branz… Read More
Salata de sparanghel Ingrediente: 1 kg sparanghel, 3 linguri ulei, otet, 1 lingura mustar, piper, sare. Preparare: sparanghelul se rade cu cutitul de partea tare. Daca cotoarele sunt prea lungi, se mai taie din ele. Se fierbe in apa cu sare pana… Read More
Salata de papadie Frunzele tinere de papadie, se spala in cateva ape si se adauga ulei, sare, otet sau zeama de lamaie, dupa gust.Pofta buna! http://www.minuni.ro/ … Read More
Salata de praz Ingrediente: 2-3 fire praz, 150 gr maioneza, piper, 1 lingurita mustar, sare. Preparare: partea alba a firului de praz se taie felii, se sareaza, ptr a se inmuia, apoi se amesteca cu maioneza, la care se adauga mustar si pi… Read More