ROgift.ro-magazin de cadouri

Iahnie de linte

Lintea se pune la fiert, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera.
Ceapa se caleste cu vegeta naturala, bulion si un ardei tocat marunt si apoi se adauga apa si se fierbe pâna când ceapa este fiarta si apa a scazut formând un sos. Se adauga lintea fiarta si se mai fierbe putin si se adauga verdeata tocata marunt, sare si ulei.

Related Posts:

  • Conopida în sos picant Conopida în sos picant  " 1 conopida mare " 2 cepe " sare, bulion " cimbru, foi de dafin " vegeta naturala, ulei " pasta de ardei sau 1 ardei Conopida se desface buchetele si se fierb cu putina sare, apoi se scot si … Read More
  • Minipizza Minipizza:Ingrediente: 2 gogosari, 1-2 ardei grasi galbeni, 100 gr tofu, 2-3 fire ceapa verde, 2 linguri cu ulei de masline, 2 lingurite cu cimbru, marar. Ingrediente aluat: 200 gr margarina, 300 gr faina, 150 ml apa calda,… Read More
  • Conopida cu maioneza Conopida cu maioneza Se ia conopida si se desface buchetele care se fierb cu putina sare de mare. Dupa ce au fiert, se scot si se scurg si se zdrobesc cu furculita (sau pot ramâne întregi, dup bunul palc), si se amesteca cu… Read More
  • Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci " 1 kg ciuperci " 2 cepe " 250 g orez " vegeta naturala " pasta de ardei sau 1 ardei " sare, ulei, patrunjel verde, bulion Se curata ceapa si se toaca marunt; se pune la calit în apa cu vegeta natu… Read More
  • Salata calda de fasole Salata calda de fasole:Ingrediente: 300 gr fasole boabe, 1 ceapa, 1/2 lingurita cu ghimbir, 1 lingura cu pasta de ardei, 2 foi de dafin, ulei masline, sare, piper. Preparare Salata calda de fasole: pune fasolea la inmuiat d… Read More