ROgift.ro-magazin de cadouri

Tocanita de rosii

Tocanita de rosii:Ingrediente: 1 kg rosii, 2 catei de usturoi, 1 ceapa mare, 2 linguri ulei, marar, condimente dupa gust.
Preparare: iei o craticioara si pui la calit usturoiul si ceapa tocata marunt. Cand acestea sunt calite, adaugi rosiile bine spalate si taiate cubulete. Adaugi si condimente dupa gust si lasi pe foc pana scade bine de tot. La sfarsit adaugi mararul tocat fin. Poti servi tocanita de rosii atat calda, cat si rece, alaturi de paine sau mamaliguta, dar obligatoriu cu un pahar de vin alb sec alaturi.

Related Posts:

  • Gogosi cu cartofi Ingrediente:500 gr cartofi, 150 gr faina, 50 gr unt, 2 oua, sare, piper, ulei. Preparare: se fierb intr-un vas 200 ml  apa si 100 ml ulei. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine si se ia vasul de pe fo… Read More
  • Gogosele de cartofi cu sunca si cascaval Ingrediente: 125 gr lapte, 20 gr drojdie, 300 gr faina, 2 galbenusuri, sare, 6-7 cartofi fierti si trecuti prin sita, 350 gr cascaval ras, 300 gr sunca. Preparare: se amesteca faina cu laptele, drojdia, galbenusurile, sarea… Read More
  • Cartofi umpluti 2 kg cartofi fierti în coaja un pachet de soia granule bulion, ceapa 500 g ciuperci  sare, boia de ardei dulce maioneza Cartofii se curata si se taie pe lung. Se scobesc în asa fel încât sa ramâna un perete destul d… Read More
  • Ciuperci fripte Ciupercile curatate si spalate si se pune pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun într-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi.  Ciupercile se pot face si la cuptor. … Read More
  • Ciuperci cu fasole verde la cuptor 1 kg ciuperci 1 kg fasole verde vegeta naturala sare patrunjel verde 2 cepe usturoi pisat Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se r… Read More