ROgift.ro-magazin de cadouri

Legume a la Venetia

Legume a la Venetia:Ingrediente: 2 dovlecei taiati felii subtiri, 4 rosii taiate felii subtiri, 4 cartofi de marime medie curatati si taiati felii subtiri, 2 capatani de usturoi, 3 linguri ulei masline, 2 linguri frunze busuioc taiate marunt, sare dupa gust.
Preparare: intr-un vas de yena circular, uns in prealabil cu ulei, aranjezi legumele astfel: 1 capatana usturoi desfacuta de invelisul exterior si taiata la varf, o asezi in mijloc, in jurul ei, din margine spre mijloc, sub forma de rozeta, asezi straturi alternative de dovlecei, cartofis i rosii. Cealalta capatana de usturoi o tai felii subtiri si o presari peste legume. Stropesti legumele cu uleiul de masline, presari pe deasupra busuioc si sare, apoi dai vasul la cuptor pentru 30-35 de minute.