ROgift.ro-magazin de cadouri

Legume a la Venetia

Legume a la Venetia:Ingrediente: 2 dovlecei taiati felii subtiri, 4 rosii taiate felii subtiri, 4 cartofi de marime medie curatati si taiati felii subtiri, 2 capatani de usturoi, 3 linguri ulei masline, 2 linguri frunze busuioc taiate marunt, sare dupa gust.
Preparare: intr-un vas de yena circular, uns in prealabil cu ulei, aranjezi legumele astfel: 1 capatana usturoi desfacuta de invelisul exterior si taiata la varf, o asezi in mijloc, in jurul ei, din margine spre mijloc, sub forma de rozeta, asezi straturi alternative de dovlecei, cartofis i rosii. Cealalta capatana de usturoi o tai felii subtiri si o presari peste legume. Stropesti legumele cu uleiul de masline, presari pe deasupra busuioc si sare, apoi dai vasul la cuptor pentru 30-35 de minute.

Related Posts:

  • Rechin Gatita cu usturoi si ghimber, carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp. Ghimbirul are un cunoscut efect de incalzire, disipand energia rece aflata in ex… Read More
  • Pastrav in abur Conform conceptiei chinezilor, pastravul este un echivalent al crapului chinezesc. Acesta din urma reprezinta unul dintre cele mai indragite feluri de mancare, fiind si foarte usor de gasit prin milioanele de iazuri, balti … Read More
  • Oua batute cu rosii Este un preparat menit sa reduca excesul de energie "fierbinte" din organism, sa completeze lipsa de Yin, sa stimuleze secretia de sucuri gastrice si sa creasca apetitul (acolo unde este nevoie!...). Proprietatea sa de rela… Read More
  • Calamar cu ghimber Despre calamari, chinezii stiu ca sunt foarte buni pentru a "hrani" creierul si sangele; intaresc functia stomacului si a splinei. Preparatul descris aici este deosebit de util femeilor care sufera de amenoree (oprirea anor… Read More
  • Creveti cu salata verde Dintre toate produsele marilor, crevetii reprezinta subiectul cel mai atent tratat de chinezi. Aceste mici vietati au o capacitate de reproducere uluitoare si de aceea sunt consumate in cantitati mari de multi chinezi care … Read More