ROgift.ro-magazin de cadouri

Fasole verde scazuta

" fasole verde cruda sau 1 borcan de fasole conservata
" 2 cepe, usturoi
" 1 rosie sau 3 linguri bulion
" vegeta naturala, sare, ulei
" verdeata , 1 ardei

Ceapa se curata si se toaca marunt. Fasolea se curata si se spala. Se pune la calit în apa, ceapa, fasolea, vegeta naturala, rosia fara coaja tocata marunt si ardeiul tocat marunt. Apoi se adauga apa si se fierbe total. La sfârsit se adauga verdeata tocata marunt, usturoiul pisat, sare si ulei.

Related Posts:

  • Iahnie de naut " 500g naut " 2 cepe " sare, coriandru, ulei " vegeta naturala. Nautul se alege si se pune la înmuiat de cu seara, apoi se fierbe, se scurge si se condimenteaza cu coriandru (piper alb) dupa gust. Ceapa se pune la calit în… Read More
  • Iahnie de linte Lintea se pune la fiert, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera. Ceapa se caleste cu vegeta naturala, bulion si un ardei tocat marunt si apoi se adauga apa si se fierbe pâna când ceapa este fiarta si apa a scazut form… Read More
  • Pasta de mazare " 1 kg. mazare " 2 cepe " vegeta naturala, sare, ulei " pasta de ardei sau 1 ardei Mazarea se fierbe si se da prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste în apa cu vegeta naturala, bulion si ardeiul tocat marunt. … Read More
  • Fasole verde scazuta " fasole verde cruda sau 1 borcan de fasole conservata " 2 cepe, usturoi " 1 rosie sau 3 linguri bulion " vegeta naturala, sare, ulei " verdeata , 1 ardei Ceapa se curata si se toaca marunt. Fasolea se curata si se spala.… Read More
  • Salata de avocado Se ia un cutit cu lama foarte ascutita si se despica avocado-ul. I se scoate miezul, i se adauga un ou tare taiat marunt, putina ceapa si suc de lamiie. Se pune sare destul de multa. Se amesteca pina devine verde-galbui … Read More