ROgift.ro-magazin de cadouri

Tocanita de dovlecei

Tocanita de dovlecei
" 1 kg dovlecei
" 2 cepe
" 1 rosie sau 3 linguri de bulion
" vegeta naturala, sare, ulei
" pasta de ardei sau 1 ardei

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit împreuna cu vegeta naturala, rosia fara coaja si ardeiul toacet marunt. Dupa ce s-au calit se adauga dovelceii curatati si taiati bucatele. Se adauga apa si se fierbe integral. La sfârsit se adauga sare, verdeata tocata marunt si 3 linguri de ulei.

Related Posts:

  • Gogosele din albus de ou si cascaval Ingrediente: 150 gr cascaval ras, 3 albusuri, zeama de lamaie, 1 1/2 lingurita de pesmet, sare, ulei. Preparare: se bat albusurile pana devin spuma, se adauga sare si zeama de lamaie. Apoi se adauga cascaval ras si se amest… Read More
  • Creveti cu salata verde Dintre toate produsele marilor, crevetii reprezinta subiectul cel mai atent tratat de chinezi. Aceste mici vietati au o capacitate de reproducere uluitoare si de aceea sunt consumate in cantitati mari de multi chinezi care … Read More
  • Gogosi cu cartofi Ingrediente:500 gr cartofi, 150 gr faina, 50 gr unt, 2 oua, sare, piper, ulei. Preparare: se fierb intr-un vas 200 ml  apa si 100 ml ulei. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine si se ia vasul de pe fo… Read More
  • Rechin Gatita cu usturoi si ghimber, carnea de rechin are calitatea de a hrani sangele si de a asigura o buna circulatie a energiei vitale prin corp. Ghimbirul are un cunoscut efect de incalzire, disipand energia rece aflata in ex… Read More
  • Gogosele de cartofi cu sunca si cascaval Ingrediente: 125 gr lapte, 20 gr drojdie, 300 gr faina, 2 galbenusuri, sare, 6-7 cartofi fierti si trecuti prin sita, 350 gr cascaval ras, 300 gr sunca. Preparare: se amesteca faina cu laptele, drojdia, galbenusurile, sarea… Read More