ROgift.ro-magazin de cadouri

Pasta de mazare

" 1 kg. mazare
" 2 cepe
" vegeta naturala, sare, ulei
" pasta de ardei sau 1 ardei
Mazarea se fierbe si se da prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste în apa cu vegeta naturala, bulion si ardeiul tocat marunt. Dupa ce ceapa este fiarta, se adauga la mazarea macinata si se mesteca omogen. Se adauga ulei, sare dupa gust.

Related Posts:

  • Musaca de cartofi cu ciuperci Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 1 morcov, 4 linguri ulei, 50 gr margarina, 3 linguri bulion, marar, patrunjel, sare, piper. Preparare: cureti cartofii, ii fierbi si prepari un piure moale de cartofi cu… Read More
  • Mancare de cartofi cu castraveti murati Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2 cepe, 4 castraveti murati, 4 linguri de ulei, 2 linguri de bulion, 1 legatura marar, sare, piper. Preparare: cureti cartofii, ii speli, ii tai felii si ii prajesti putin in uleiul incins impre… Read More
  • Soia texturata Din soia texturata se pot pregati multe retete. Se fierbe soia 20-30 minute într-o supa (apa, vegeta naturala, sare, piper etc) si se pregateste în functie de textura pe care o are: " snitele: - dupa ce s-au fiert bucatile … Read More
  • Tocana de cartofi cu gogosari Tocana de cartofi cu gogosari .Ingrediente: 3 cartofi, 3 cepe, 2 gogosari, 3 rosii, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei. Preparare: cureti ceapa, gogosarii si cartofii, decojesti rosiile, tai ceapa solzisori, gogosarii… Read More
  • Drob de legume Ingrediente: 500 gr legume( praz, morcov, conopida, ardei), 200 gr ciuperci, 200 gr boabe de grau, 2 catei de usturoi, ulei, 4 linguri margarina, 4-6 foi de varza alba, sare, piper. Preparare: zdrobesti boabele de grau, le … Read More