ROgift.ro-magazin de cadouri

Gogosi cu cartofi

Ingrediente:500 gr cartofi, 150 gr faina, 50 gr unt, 2 oua, sare, piper, ulei.
Preparare: se fierb intr-un vas 200 ml  apa si 100 ml ulei. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine si se ia vasul de pe foc. Dupa 10 minute se adauga pe rand cate un ou si la urma cartofii fierti si dati prin sita. Se potriveste de sare, piper si se amesteca bine. Se formeaza gogosele mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc stropite cu unt.

Related Posts:

  • Orez cu rosii la cuptor Pentru 5 persoane: · 1 kg rosii bine coapte · 1 capatana usturoi · 1 ceasca ulei · 1 kg orez · 3 ardei taiati solzisori · 1 legatura patrunjel fin tocat · 1 kg de masline negre taiate felii (facultativ) Se indeparteaza coa… Read More
  • Ardei umpluti " 2 cepe " 2 morcovi " 1 telina " vegeta naturala " 500 g orez " 2 linguri faina de mei " aprox. 1 kg ardei Ceapa se toaca marunt, morcovii si telina se dau prin razatoare. Se calesc toate în putina apa cu vegeta naturala.… Read More
  • Cartofi dietetici 1 kg. cartofi 1 legatura ceapa verde 2 linguri ulei   Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie bucati mari si se pun la fiert, dar na nu fiarba prea tare. Dupa ce au fiert se scurg si se presara ceapa verde ta… Read More
  • Legume a la Venetia Legume a la Venetia:Ingrediente: 2 dovlecei taiati felii subtiri, 4 rosii taiate felii subtiri, 4 cartofi de marime medie curatati si taiati felii subtiri, 2 capatani de usturoi, 3 linguri ulei masline, 2 linguri frunze bus… Read More
  • Tocanita de rosii Tocanita de rosii:Ingrediente: 1 kg rosii, 2 catei de usturoi, 1 ceapa mare, 2 linguri ulei, marar, condimente dupa gust. Preparare: iei o craticioara si pui la calit usturoiul si ceapa tocata marunt. Cand acestea sunt cali… Read More