ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciuperci cu fasole verde la cuptor

1 kg ciuperci
1 kg fasole verde
vegeta naturala

sare
patrunjel verde
2 cepe
usturoi pisat
Ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele si se calesc în apa cu vegeta naturala si sare dupa gust. Fasolea se spala, se rupe bucati, se fierbe si se scurge.
Ceapa se taie pestisori si se fierbe 3 minute si se scot din apa.
Se pregateste o tava tapetata cu pesmet în care se pun ciupercile amestecate cu fasolea verde, iar deasupra se pune ceapa fiarta, frunzele de patrunjel verde tocate si se lasa la cuptor 20 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit, apoi se unge cu ulei amestecat cu boia de adrei dulce. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Related Posts:

  • Icre de post· 1 ceasca de gris · 3 cesti de suc dulce de rosii · 2-3 cepe · 1 ceasca de ulei · sare, piper Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia … Read More
  • Reteta Chec De Post-Chec Cu MorcoviIngrediente reteta: 1 ceasca morcov ras, 1 ceasca mar ras, 250 gr zahar, 250 gr ulei, 1/2 ceasca stafide, 1/2 ceasca suc de portocale, 3 cesti faina, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 1linguita scortisoara, 1/… Read More
  • Placinta cu mereIngrediente:500 g de faina, 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 150 ml. apa calduta, 1,5-2 kg. de mere, 5 linguri de zahar, o lingura rasa de scortisoara pisata, gris Mod de preparare:Se spala, se curata de coaja, se rad … Read More
  • Bunatati de Paste                        In fiecare tara, de Paste, mesele sint pline cu        … Read More
  • Clatite de post· 100 g faina · 100 ml apa minerala · 50 g ulei · 25 g zahar · 10 g sare Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie, care sa nu lipeasca. … Read More