ROgift.ro-magazin de cadouri

Ciorba de linte

" 250 g linte
" 400 g cartofi
" 2 cepe, morcovi, patrunjei
" verdeata, sare, ulei
" vegeta naturala, bulion
Lintea se alege, se spala si se pune la fiert, apoi se spala în mai multe ape si se scurge.
Ceapa tocata marunt si pune la fiert cu vegeta naturala, putin bulion, cartofii taiati bucatele, morcovii si patrunjeii se dau prin razatoare si se fierb toate. Dupa ce au fiert se adauga lintea si se mai fierbe 5 minute. La sfârsit se adauga sarea, verdeata tocata marunt, bulion sau suc de lamâie si ulei.

Related Posts:

  • Ciorba de mere3 litri apa,2 morcovi ,2 bucati patrunjel,1 kg de mere,1 legatura patrunjel.Curatam,spalam si taiem zarzavatul.Il punem in apa sa fiarba.Curatam de coaja merele,le punem si pe ele in oala.Potrivim de sare.Cand sunt fierte ada… Read More
  • Tocanita de ciuperci1 kg ciuperci proaspete sau conservate,10 rosii sau 4 linguri pasta de rosii,5 cepe(potrivit de mari),200 gr ulei,2 linguri faina,4 legaturi verdeata(marar),sare,piper,1 varf de cutit boia dulce de ardei.!-- google_ad_client … Read More
  • Ciorba de cartofi1 kg cartofi,3 cepe,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 rosii sau 2 linguri pasta de tomate,3 ardei sau piper.Se curata si se spala cartofii.Se taie bucati si se pune sa fiarba cu apa rece(4l de apa)si cu ceapa taiata mar… Read More
  • Ciorba de dovleac cu peste1 kg dovleac, 2 cepe, otet sau zeama de la o lamaie, sare, piper boabe, 1 kg peste, 2 lamai.Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pun la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a fiert in cateva clocote, se adauga ceapa taiata… Read More
  • Ciorba de rosii1 kg rosii sau 500 gr bulion,3 cepe,1 ceasca de orez,1 lingura zahar,150 gr ulei,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 ardei,3 kg apa,sare,piper.Se taie marunt ceapa si se pune sa fiarba in apa rece.Dupa cateva clocote se a… Read More