By Administrator at 01:02
retete
Fasolea se spala în mai multe ape si se pune la înmuiat mai multe ore, apoi se fierbe împreuna cu câteva radacinoase si verdeata netocata. Dupa ce a fiert se scoate verdeata si radacinoasele, iar fasolea
se scurge si se lasa la racit. Apoi se da prin masina de tocat si se mixeaza. Se adauga sare, piper, boia dulce, ceapa tocata marunt si usturoi pisat.
Related Posts:
Iahnie de linte
Lintea se pune la fiert, iar spuma care se formeaza se ia cu spumiera.
Ceapa se caleste cu vegeta naturala, bulion si un ardei tocat marunt si apoi se adauga apa si se fierbe pâna când ceapa este fiarta si apa a scazut form… Read More
Mâncare de praz
câteva fire de praz
2 cepe
condimente ( foi de dafin, vegeta naturala etc.)
bulion, ulei, sare
masline
Prazul se curata si se taie rondele, se pune la calit în putina apa cu ceapa tocata marunt, condimentele si putin bulio… Read More
Pasta de mazare
" 1 kg. mazare
" 2 cepe
" vegeta naturala, sare, ulei
" pasta de ardei sau 1 ardei
Mazarea se fierbe si se da prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste în apa cu vegeta naturala, bulion si ardeiul tocat marunt. … Read More
Iahnie de naut
" 500g naut
" 2 cepe
" sare, coriandru, ulei
" vegeta naturala.
Nautul se alege si se pune la înmuiat de cu seara, apoi se fierbe, se scurge si se condimenteaza cu coriandru (piper alb) dupa gust.
Ceapa se pune la calit în… Read More
Drob de soia
" 250 g soia boabe
" 250 g cartofi fierti în coaja
" 1 capatâna de usturoi
" frunze de patrunjel si telina
" condimente
Boabele de soia se pun la înmuiat 10 ore apoi se macina si se pune la fiert în apa cu sare. Dupa ce a … Read More