ROgift.ro-magazin de cadouri

Ardei umpluti cu orez

10 ardei,2 linguri pasta de bulion,1 pahar orez,3 pahare apa,200 gr ulei,2 legaturi marar,1 legatura patrunjel,1 legatura telina,1 varf de cutit piper macinat,1 morcov,1 lingura faina,1 varf cutit boia dulce de ardei,5 cepe,2 linguri zahar,sare.
Ardeii se curata,se spala,se scot cotoarele cu miezul lor.Ceapa se taie marunt,se prajeste in ulei,se adauga morcovul ras,boiaua de ardei.Separat se fierbe orezul.Se ia de pe foc cand este fiert ,se adauga ceapa,morcovul si boiaua de ardei,verdeata tocata marunt,sare si piper.


Se amesteca si cu aceasta compozitie se umplu ardeii.Se aseaza intr-o tava.Se toarna deasupra bulion desfacut in apa si cand sosul fierbe se adauga faina dizolvata in apa.Se lasa pe foc sau se dau la cuptor.In sos,dupa preferinta ,se poate pune zahar.