ROgift.ro-magazin de cadouri

Ardei umpluti cu orez

10 ardei,2 linguri pasta de bulion,1 pahar orez,3 pahare apa,200 gr ulei,2 legaturi marar,1 legatura patrunjel,1 legatura telina,1 varf de cutit piper macinat,1 morcov,1 lingura faina,1 varf cutit boia dulce de ardei,5 cepe,2 linguri zahar,sare.
Ardeii se curata,se spala,se scot cotoarele cu miezul lor.Ceapa se taie marunt,se prajeste in ulei,se adauga morcovul ras,boiaua de ardei.Separat se fierbe orezul.Se ia de pe foc cand este fiert ,se adauga ceapa,morcovul si boiaua de ardei,verdeata tocata marunt,sare si piper.


Se amesteca si cu aceasta compozitie se umplu ardeii.Se aseaza intr-o tava.Se toarna deasupra bulion desfacut in apa si cand sosul fierbe se adauga faina dizolvata in apa.Se lasa pe foc sau se dau la cuptor.In sos,dupa preferinta ,se poate pune zahar.

Related Posts:

  • Supa de orez1 ceasca de orez, 3 cepe, 150 gr ulei, sare. Se taie ceapa marunt si se inabuse in ulei. Se adauga sarea, apoi apa si se lasa sa fiarba bine, timp de 30 de minute. Cand orezul este bine fiert se trece prin sita. Se adauga zea… Read More
  • Supa portugheza cu peste700 gr rosii, 8 felii de paine, 100 gr ulei, sare, piper boabe, 300 gr cartofi, 1 legatura patrunjel, 1 kg peste, 4 l apa.Cartofii si rosiile se curata de coaja, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare si pip… Read More
  • Supa de conopida1 conopida, 2 linguri orez, o legatura patrunjel verde, argapic verde, sare, piper, 1 gulie, 1 paine.Curatam si desfacem in buchetele conopida.O spalam bine si o fierbem in apa.Adaugam orezul, sare si piper.Inainte de a o ser… Read More
  • Salata de bureti sau ciuperci800 gr bureti sau ciuperci, sau 1/2 pahar otet, piper boabe, 4 foi de dafin, 4 linguri ulei, 2 legaturi marar. Buretii sau ciupercile se spala bine si se fierb 15 minute in apa cu otet, sare, piper si foi de dafin. Apoi se da… Read More
  • Supa de rosii strecurata cu peste1 kg rosii, 200 gr ceapa, 200 gr ardei, 50 gr orez,1 legatura marar, sare, 1 kg peste, 100 gr ulei.Rosiile zdrobite cu mana, se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga ardeii intregi; ceapa se taie feliute si se caleste in ule… Read More