ROgift.ro-magazin de cadouri

Iahnie de fasole boabe

500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.
Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste cu alta clocotita.Separat se incinge uleiul si se pune la prajit ceapa taiata foarte fin.


Cand s-a rumenit se stinge cu pasta de bulion diluat in apa.Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat.Fasolea se fierbe pana scade bine.Se serveste rece.

Related Posts:

  • Iahnie de fasole boabe500 gr fasole boabe,5 cepe,100 gr ulei,2 linguri pasta de tomate,1 capatana de usturoi,1 legatura de patrunjel,sare.Fasolea se pune in apa cu o zi inainte,se fierbe in 3 ape.De fiecare data apa in care a fiert se inlocuieste … Read More
  • Cura cu apa de argilaPentru cura cu apa de argila se pune o lingurita de argila la 3/4 pahar cu apa si se lasa peste noapte. Se bea dimineata pe stomacul gol numai apa, timp de 8 zile. 8 zile se face pauza si apoi 8 zile se bea lapte de argila (s… Read More
  • Pilaf de prune500 gr prune uscate,300 gr orez,200 gr ulei,sare.Prunele se inmoaie in apa calduta o jumatate de ora.Se spala,se pun la fiert in apa rece.Se caleste orezul in ulei,se pun 900 gr zeama in care au fiert prunele,sare.Se adauga p… Read More
  • Cura dezintoxicare cu uleiCura de dezintoxicare cu ulei si in special ulei de masline se tine aproximativ 3 luni cu o pauza dupa care iar se repeta.Dimineta:inainte de micul dejun cu aproximativ o ora se ia ulei de masline in gura si se face gargara d… Read More
  • Mancare de fasole verde1 kg fasole,5 cepe,500 gr rosii sau 4 linguri pasta de tomate,200 gr ulei,4 legaturi verdeata(2 legaturi patrunjel,2 legaturi marar),sare,2 linguri faina.Ceapa se curata,se taie si se pune cu sare,ulei si apa sa fiarba pana s… Read More