ROgift.ro-magazin de cadouri

Galuste cu prune

6 linguri ulei,4 pahare apa,5 pahare faina,40 buc. prune,6 linguri pesmet,150 gr zahar,sare
Se fierbe apa,sarea si uleiul.Se adauga faina,se amesteca si apoi se iau de pe foc.Se framanta o coca din care se formeaza circa 40 de galuste in care punem cate o pruna.Galustele se fierb 10 minunte.Separat se rumeneste pesmetul intr-o tigaie uscata.
Galustele se tavalesc in pesmet amestecat cu zahar.In zahar se poate pune si zahar vanilat sau scortisoara pisata.

Related Posts:

  • Ciorba de fasole cu tarhon500 gr boabe de fasole,1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu,1 legatura de patrunjel,1 legatura tarhon,2 linguri de faina,3 linguri ulei,otet,sare,3 kg apa.Fasolea se alege,se spala si se lasa in apa din ajun.Se fierbe in 3 … Read More
  • Galuste cu prune6 linguri ulei,4 pahare apa,5 pahare faina,40 buc. prune,6 linguri pesmet,150 gr zahar,sareSe fierbe apa,sarea si uleiul.Se adauga faina,se amesteca si apoi se iau de pe foc.Se framanta o coca din care se formeaza circa 40 de… Read More
  • Orez cu fructe600 ml apa, 200 gr orez, 100 gr zahar, sare, 3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom, 50 gr zahar Se spala orezul si se pune la fiert in apa clocotita.Se pune zaharul.Dupa 15 minute se adauga zaharul vanilat.Cand orezul este … Read More
  • Iahnie de cartofi1 kg cartofi, 5 rosii sau 4 linguri bulion, sare, 2 legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, 200 gr ulei, 5 cepe.Ceapa se curata, se taie felii si se inabuse in ulei. Se adauga cartofii curatati si taiati sferturi, sare, verdeat… Read More
  • Compot de mere ca salata10 mere, 1 l vin alb, scortisoara, 6 linguri zahar, cuisoare.Curatam merele de coaja, le taiem in doua pe fiecare si le scobim desamburi. Fierbem vinul cu zahar, scortisoara, cuisoare. Dupa ce au fiertputin punem si merele. A… Read More