ROgift.ro-magazin de cadouri

Mancare de spanac

2 kg spanac, 250 gr apa, 1 capatana usturoi, 50 gr faina, 1/2 lamaie, 1 lingura pasta de tomate, sare, piper.
Se curata spanacul si se fierbe cu ceapa tocata fideluta si cu usturoi. Cand este aproape gata se adauga faina amestecata cu zeama de lamaie si putina apa. Se potriveste de sare si piper.
Adaugam si pasta de bulion. Se scade bine. Se serveste fierbinte.

Related Posts:

  • Mancare de spanac2 kg spanac, 250 gr apa, 1 capatana usturoi, 50 gr faina, 1/2 lamaie, 1 lingura pasta de tomate, sare, piper.Se curata spanacul si se fierbe cu ceapa tocata fideluta si cu usturoi. Cand este aproape gata se adauga faina amest… Read More
  • Zacusca cu peste1 kg peste, 500 gr morcovi, 200 gr ceapa, 200 gr mazare, 500 gr arpagic, 200 gr masline, 500 gr castraveti acri, 300 gr ulei, 100 gr bulion, 400 gr vin, 20 boabe piper, 20 boabe ienibahar, 4 foi de dafin, samanta de marar.Se … Read More