ROgift.ro-magazin de cadouri

Pasta de peste

500 gr peste alb, 100gr ulei, sare, piper boabe , 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 lingura otet, cimbru, cuisoare, 150 gr vin.
Se curata, se spala si se fierbe pestele. Se curata de pielita si de oase si se da prin masina de tocat si se amesteca cu ulei, la care se adauga sare, piper si sos picant pe care-l preparam astfel: curatam , spalam si
fierbem zarzavaturile. Adaugam otetul, foile de dafin, cuisoarele, sarea, piperul boabe si cimbrul. Le fierbem acoperit. Strecuram prin sita. Punem din nou la fiert cu putin vin. Cand fierbe adaugam faina subtiata cu vin. Lasam sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si piper.


Pasta de peste o asezam pe un platou in forma de movila si o decoram cu masline, feliute de lamaie, frunze de patrunjel sau ungem cu ea felii de paine pe care le decoram cum dorim.