ROgift.ro-magazin de cadouri

Pasta de peste

500 gr peste alb, 100gr ulei, sare, piper boabe , 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 lingura otet, cimbru, cuisoare, 150 gr vin.
Se curata, se spala si se fierbe pestele. Se curata de pielita si de oase si se da prin masina de tocat si se amesteca cu ulei, la care se adauga sare, piper si sos picant pe care-l preparam astfel: curatam , spalam si
fierbem zarzavaturile. Adaugam otetul, foile de dafin, cuisoarele, sarea, piperul boabe si cimbrul. Le fierbem acoperit. Strecuram prin sita. Punem din nou la fiert cu putin vin. Cand fierbe adaugam faina subtiata cu vin. Lasam sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si piper.


Pasta de peste o asezam pe un platou in forma de movila si o decoram cu masline, feliute de lamaie, frunze de patrunjel sau ungem cu ea felii de paine pe care le decoram cum dorim.

Related Posts:

  • Pasta de hering sarat500 gr hering sarat, 400 gr mere, 2 cepe, 150 gr ulei, 100 gr vin.Heringul se tine 12-24 ore in apa rece ca sa se desareze, i se scot oasele si pielea, apoi se da prin masina de tocat. Se amesteca cu merele rase, ceapa tocata… Read More
  • Salata orientala cu peste1 kg peste, 6 cartofi, 3 morcovi, 3 buc. ceapa, 4 linguri mazare, 100 gr masline, 1 salata verde, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 4 foi dafin, 10 boabe piper, sare. Pestele se curata, se spala si se taie bucati. Carto… Read More
  • Pasta de peste500 gr peste alb, 100gr ulei, sare, piper boabe , 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 lingura otet, cimbru, cuisoare, 150 gr vin. Se curata, se spala si se fierbe pestele. Se curata de pielita si de oase si se d… Read More
  • Peste umplut1 kg peste, 5 cepe mari, 200 gr ulei, un varf cutit boia de ardei, 4 legaturi orez, sare, piper macinat, 2 legaturi patrunjel, 150 gr stafide, 300 gr ciuperci.Curatam de solzi pestele. Il spalam, il despicam pe sira spinarii.… Read More
  • Pastravi in aspicPastravi, sare, otet, aspic de peste, vin rosu.Pastravul este un peste foarte sensibil si se tine permanent la gheat. Se curata, se spala, se pun sa fiarba foarte incet 3-6 minute, ca sa nu se faramiteze. Se adauga in apa 10 … Read More