ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa crema de chimen

3 litri supa de zarzavat, 150 gr ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare.
Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adauga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute. Se serveste cu cuburi de paine uscata.

Related Posts:

  • Orez cu fructe600 ml apa, 200 gr orez, 100 gr zahar, sare, 3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom, 50 gr zahar Se spala orezul si se pune la fiert in apa clocotita.Se pune zaharul.Dupa 15 minute se adauga zaharul vanilat.Cand orezul este … Read More
  • Supa portugheza cu peste700 gr rosii, 8 felii de paine, 100 gr ulei, sare, piper boabe, 300 gr cartofi, 1 legatura patrunjel, 1 kg peste, 4 l apa.Cartofii si rosiile se curata de coaja, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare si pip… Read More
  • Crema de fructe200 gr zmeura sau dulceata de zmeura, 50 gr (3 linguri) apa, 15 gr (1 lingura rasa) amidon, 20 gr (1 lingura rasa) zahar.Se alege zmeura de frunze, se spala si se scurge de apa. Se trece prin sita. Zeama de zmeura se pune la … Read More
  • Supa de conopida1 conopida, 2 linguri orez, o legatura patrunjel verde, argapic verde, sare, piper, 1 gulie, 1 paine.Curatam si desfacem in buchetele conopida.O spalam bine si o fierbem in apa.Adaugam orezul, sare si piper.Inainte de a o ser… Read More
  • Orez vanilat300 gr orez , 900 gr apa, 5 plicuri zahar vanilat, 200 gr stafide, coaja rasa de la o lamaie, 200 gr zahar.Se curata, se spala orezul  si se fierbe. Se adauga  zaharul. Se lasa sa se raceasca, se adauga stafidele, c… Read More