ROgift.ro-magazin de cadouri

Supa bulgareasca

500 gr cartofi, 2 cepe, 100 gr ulei, piper macinat, sare, 1 morcov, 3 litri apa,1 legatura patrunjel.
Cepele se curata, se taie marunt sau se da prin rozatoare mare si se inabuse in ulei.Se sting cu 3 litri de apa, apoi se adauga morcovul, patrunjelul, cartofii taiati felii rotunde.
Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 de minute, pana fierbe zarzavatul.Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat marunt.

Related Posts:

  • Salata ruseasca cu peste1 kg peste, 1 kg cartofi, 200 gr morcovi, 200 gr morcovi, 200 gr telina, 200 gr fasole verde, 200 gr mazare, 200 gr castraveti proaspeti sau murati, 1 lingura mustar, 200 gr ulei, 400 gr mere, 2 capatani salata verde, sare si… Read More
  • Supa bulgareasca500 gr cartofi, 2 cepe, 100 gr ulei, piper macinat, sare, 1 morcov, 3 litri apa,1 legatura patrunjel.Cepele se curata, se taie marunt sau se da prin rozatoare mare si se inabuse in ulei.Se sting cu 3 litri de apa, apoi se ada… Read More
  • Salata frantuzeasca cu peste1 kg peste, 600 gr cartofi, 2 morcovi, 200 gr vin, 100 gr ulei, 1 lamaie, 2 cepe, 4 catei de usturoi, sare, piper, foi de dafin, 20 boabe de piper.Cartofii se spala si se fierb in coaja. Ceapa se toaca marunt. Usturoiul se pi… Read More
  • Salata asortata500 gr rosii, 3 legaturi ceapa verde sau 3 cepe potrivit de mari, 4 ardei, 200 gr masline, 2 lingurite zeama de lamaie sau otet, 3 linguri ulei, 1 legatura patrunjel, o legatura telina, o legatura marar, sare, piper.Se spala … Read More
  • Ciuperci umplute1 kg ciuperci proaspete sau din conserva, 2 cepe, 150 gr ulei, 1 lingurita bulion, 2 linguri pesmet, 2 legaturi patrunjel, sare, piper, 1 pahar apa, 1 lingura faina.Se aleg ciuperci mai mari, frumoase, se curata de codite, se… Read More