ROgift.ro-magazin de cadouri

Papricas de crap

1 kg peste, 200 gr ulei, 6 cepe mari, boia dulce de ardei, sare.
Curatam si spalam bine un crap, il taiem in bucati mici, prajim in ulei ceapa taiata in felii subtiri, iar cand ceapa este rumena punem un varf de cutit boia de ardei, bucatile de peste si sarea necesara, lasandu-se sa se prajeasca, amestecand din cand in cand pestele, acoperind cratita sa fiarba inabusit, dar incet, pana scade
zeama pe jumatate. Servim cald cu castraveti acri.

Related Posts:

  • Crema de fructe200 gr zmeura sau dulceata de zmeura, 50 gr (3 linguri) apa, 15 gr (1 lingura rasa) amidon, 20 gr (1 lingura rasa) zahar.Se alege zmeura de frunze, se spala si se scurge de apa. Se trece prin sita. Zeama de zmeura se pune la … Read More
  • Marinata de crap1 kg crap, 150 gr ulei, 2 buc. morcov, 3 cepe, 1 telina, 1 postarnac, 50 gr bulion, 100 gr otet, 1 lingura faina , sare, 3 foi de dafin, cimbru, 1 lamaie. Crapul se curata, se spala si se taie in bucati care se sareaza si se … Read More
  • Crap pescaresc1 kg crap, 200 gr ceapa, 200 gr morcovi, 200 gr gulii, 2 ardei, 1 fir de cimbru, 1 capatana usturoi, 5 rosii mici, 3 linguri pasta de tomate, 300 gr vin alb, piper boabe, sare.Crapul se curata, se spala, se taie felii si se s… Read More
  • Papricas de crap1 kg peste, 200 gr ulei, 6 cepe mari, boia dulce de ardei, sare.Curatam si spalam bine un crap, il taiem in bucati mici, prajim in ulei ceapa taiata in felii subtiri, iar cand ceapa este rumena punem un varf de cutit boia de … Read More