ROgift.ro-magazin de cadouri

Orez cu fructe

600 ml apa, 200 gr orez, 100 gr zahar, sare, 3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom, 50 gr zahar
Se spala orezul si se pune la fiert in apa clocotita.Se pune zaharul.Dupa 15 minute se adauga zaharul vanilat.Cand orezul este fiert,se umple o forma de savarina care a fost unsa cu ulei.Se da la cuptor,unde se lasa 10 minute.Se lasa apoi sa se raceasca.
Se rastoarna pe o farfurie, se stropeste cu esenta de rom si se pudreaza cu zahar.Se umple golul cu fructe sau cu o salata de fructe de sezon sau din compot.Se decoreaza cu fructe din dulceata.

Related Posts:

  • Orez cu fructe600 ml apa, 200 gr orez, 100 gr zahar, sare, 3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom, 50 gr zahar Se spala orezul si se pune la fiert in apa clocotita.Se pune zaharul.Dupa 15 minute se adauga zaharul vanilat.Cand orezul este … Read More
  • Supa de orez1 ceasca de orez, 3 cepe, 150 gr ulei, sare. Se taie ceapa marunt si se inabuse in ulei. Se adauga sarea, apoi apa si se lasa sa fiarba bine, timp de 30 de minute. Cand orezul este bine fiert se trece prin sita. Se adauga zea… Read More
  • Bors de fasole300 gr fasole alba, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 3 cepe, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, cimbru, leustean, sare, bors, 3 l apa, 100 gr ulei.Fasolea se alege si se spala. Se pune la inmuiat in apa rece, din aj… Read More
  • Supa de conopida1 conopida, 2 linguri orez, o legatura patrunjel verde, argapic verde, sare, piper, 1 gulie, 1 paine.Curatam si desfacem in buchetele conopida.O spalam bine si o fierbem in apa.Adaugam orezul, sare si piper.Inainte de a o ser… Read More